maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Drugslab ontdekt in Veeningen bij Hoogeveen, vier verdachten gearresteerd

lees ook ...

In de Rechtbank: President Chan vs ondernemer Gerard; Verbod...

Gisteren, woensdag 21 februari, was de rechtszaak in de Rechtbank van Rotterdam, over het veel besproken boek van Gerard van den Bergh, Zaken doen in Suriname, Corruptie op het hoogste niveau. Het boe...

De politie heeft een drugslaboratorium ontdekt in een gebouw in Veeningen, nabij Hoogeveen. Het pand aan het Fort bevatte apparatuur en vaten die gebruikt worden bij de productie van synthetische drugs, meldt RTV Drenthe.

De politie viel het pand binnen rond 02.30 uur. Vier verdachten zijn in de omgeving gearresteerd, waaronder een 48-jarige vrouw uit de gemeente De Wolden, een 61-jarige man uit Amsterdam, en twee mannen van 30 en 26 jaar zonder bekende woon- of verblijfplaats.

Tijdens het onderzoek werd ook een 18-jarige man uit Utrecht aangehouden, maar zijn betrokkenheid bij het drugslab wordt nog onderzocht.

Het drugslab wordt momenteel ontmanteld door de Landelijke Faciliteit Ontmantelen, een gespecialiseerde afdeling van de politie die werkt met gevaarlijke stoffen zoals chemicaliën.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Nederland

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandDrugslab ontdekt in Veeningen bij Hoogeveen, vier verdachten gearresteerd