Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Dode aangetroffen na brand in Haarlemse flat

Geplaatst

op

door

Woensdagavond is er een grote brand uitgebroken in een flatwoning aan de Rudolf Steinerstraat in Haarlem. Dit meldt de brandweer. Na het blussen van de brand trof de brandweer een lichaam aan in de woning.

De brand brak even voor 23.00 uur uit in een woning op de tweede verdieping. Een woordvoerder bevestigde dat er een explosie was geweest in een woning. Het is niet duidelijk wat de oorzaak daarvan was. De vier woonlagen erboven en de woningen ernaast moesten worden ontruimd uit voorzorg.

De hulpdiensten schaalden op naar GRIP1. Dit deden zij om gezamenlijk het incident goed te coördineren en omdat naastgelegen woningen uit voorzorg moesten worden ontruimd. In totaal zijn van 48 woningen de bewoners geëvacueerd. Zij zijn elders opgevangen. De politie is een onderzoek gestart naar de precieze toedracht van de brand. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Angstige momenten voor bezoekers Duinrell

Geplaatst

op

door

Een aantal bezoekers van pretpark Duinrell beleefde zondag angstige momenten. Terwijl het karretje omhoog getakeld werd, liep de attractie vast. Hierdoor stonden ze minutenlang stil, op ongeveer twintig meter hoogte.

Bezoekers van het park hebben het incident vastgelegd op foto’s. Hierop is te zien hoe het karretje van de achtbaan loodrecht omhoog stilstaat, vlak voor de top. Hoe lang ze precies vastzaten is niet duidelijk.

Rond 13.00 uur liet Duinrell op Twitter weten dat alles is goedgekomen en dat iedereen veilig uit de attractie is gehaald.

De bewuste achtbaan gaat loodrecht omhoog tot een hoogte van 22 meter om vervolgens weer loodrecht naar beneden te storten. Vervolgens volgen een looping, kurkentrekkers en heftige bochten elkaar in hoog tempo op.

Lees verder

Nederland

Overleden persoon aangetroffen in park Nieuwegein

Geplaatst

op

door

Een overleden persoon die vanochtend werd aangetroffen in Nieuwegein is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Agenten troffen het stoffelijk overschot vanochtend aan op de Harmonielaan. Daar lag het lichaam op straat bij een fietspad naast een parkeerplaats.

Agenten hebben ter plekke onderzoek gedaan en geconcludeerd dat er geen reden is om uit te gaan van een misdrijf. Over de doodsoorzaak zijn vooralsnog geen mededelingen gedaan. Het lichaam, en een in de buurt geparkeerde fiets, zijn weggehaald. De politie wenst de familie van de overleden persoon ‘sterkte toe’.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X