Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Docent pleegt zelfmoord op school, leerlingen opgevangen

Geplaatst

op

Een docent van het Stedelijk Gymnasium in Den Bosch is vanmorgen van het dak van het gebouw gesprongen. Hij overleefde de zelfmoordpoging niet. De school vangt de leerlingen op.

Meerdere leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Den Bosch waren vanmorgen getuige van de zelfmoord. Volgens ooggetuigen is de docent van de vierde verdieping gesprongen.

De politie wil alleen kwijt dat er iemand zelfmoord heeft gepleegd en heeft de school afgezet. Een aantal leerlingen zou hebben gezien hoe de leraar zijn fatale sprong maakte. Studenten lopen huilend voor de school en worden opgevangen.

De schoolleiding was nog niet bereikbaar voor commentaar.

2 Reacties

2 Reacties

  1. Benny

    maandag 16 januari 2017 at 14:39

    voor die kinderen is het een trauma. nachtmerrie. als hij dood wou. doe het een ander plaats toch. waarom bij die kinderen. op school. erg voor de kindertjes die dit moesten meemaken in hun leven en het op hun netvlies zal blijven …sari tori.

  2. Henny

    dinsdag 17 januari 2017 at 07:23

    als ze een pychoce hebben denken ze alleen aan hunzelf en niet aan de kindertjes.hij liep waarschijnlijk al jaren met zelfmoord plannen en hoeft er maar nog 1 druppel te zijn geweest wat hem gelijk heeft doen besluiten het te doen. iets wat hem geprikkeld heeft .. het is een harde wereld en voor sommige die dood ongelukkig zijn is het een straf lijkt het wel te moeten leven. jammer dat ze het mooie ervan niet zien want het kan ook zo mooi zijn. het leven.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Meer tbc-patiënten in Nederland

Geplaatst

op

Het aantal patiënten met tuberculose in Nederland is vorig jaar met 3 procent gestegen tot 806. Volgens gezondheidsinstituut RIVM komt het grootste deel van de tbc-patiënten uit Eritrea, waar tuberculose veel voorkomt.

Meer dan 200 patiënten hadden open tbc, de meest besmettelijke vorm. Een jaar eerder meldde het instituut nog dat het aantal tbc-patiënten voor het eerst sinds de start van de metingen in 1950 was gedaald tot onder de 800.

Mensen kunnen de bacterie lang bij zich dragen zonder er ziek van te worden. Asielzoekers en immigranten uit landen waar tbc veel voorkomt, worden bij binnenkomst in Nederland gescreend op de ziekte. Tuberculose is de dodelijkste infectieziekte ter wereld, maar over het algemeen goed te behandelen met antibiotica. Bij 7 patiënten was het afgelopen jaar sprake van een ernstige vorm van resistentie tegen dit geneesmiddel.

ANP

Lees verder

Nederland

Demonstraties voor bevriezen pensioenleeftijd

Geplaatst

op

In het hele land demonstreren de vakbonden maandag voor het bevriezen van de pensioenleeftijd op 66 jaar.

Medewerkers van de NS en streekvervoerders leggen tussen 06.00 en 07.06 het werk neer. Ook nadat ze weer aan het werk zijn gegaan, ondervinden de dienstregelingen de gevolgen van die staking.

Wie dan maar de auto neemt, kan terechtkomen achter de voertuigen van politie, douane en defensie, die in estafette vanaf 07.00 uur over de volle breedte van de weg met een snelheid van 66 kilometer per uur naar Den Haag trekken.

In negen grote steden zijn manifestaties van de bonden. In Den Haag houden de bonden van de hulpdiensten een protestmars door de stad. Ook in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Arnhem komen actievoerders uit verschillende beroepsgroepen bijeen.

Op Schiphol leggen werknemers in de beveiliging, passagiers- en bagageafhandeling vanaf 12.30 uur hun werk voor 66 minuten neer.

De acties begonnen al in de nacht van zondag op maandag met een staking van havenarbeiders uit Rotterdam, Amsterdam en Zeeland en van de schoonmakers op Schiphol.

ANP

Lees verder

Meest gelezen