Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Docent pleegt zelfmoord op school, leerlingen opgevangen

Geplaatst

op

Een docent van het Stedelijk Gymnasium in Den Bosch is vanmorgen van het dak van het gebouw gesprongen. Hij overleefde de zelfmoordpoging niet. De school vangt de leerlingen op.

Meerdere leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Den Bosch waren vanmorgen getuige van de zelfmoord. Volgens ooggetuigen is de docent van de vierde verdieping gesprongen.

De politie wil alleen kwijt dat er iemand zelfmoord heeft gepleegd en heeft de school afgezet. Een aantal leerlingen zou hebben gezien hoe de leraar zijn fatale sprong maakte. Studenten lopen huilend voor de school en worden opgevangen.

De schoolleiding was nog niet bereikbaar voor commentaar.

2 Reacties

2 Reacties

  1. Benny

    maandag 16 januari 2017 at 14:39

    voor die kinderen is het een trauma. nachtmerrie. als hij dood wou. doe het een ander plaats toch. waarom bij die kinderen. op school. erg voor de kindertjes die dit moesten meemaken in hun leven en het op hun netvlies zal blijven …sari tori.

  2. Henny

    dinsdag 17 januari 2017 at 07:23

    als ze een pychoce hebben denken ze alleen aan hunzelf en niet aan de kindertjes.hij liep waarschijnlijk al jaren met zelfmoord plannen en hoeft er maar nog 1 druppel te zijn geweest wat hem gelijk heeft doen besluiten het te doen. iets wat hem geprikkeld heeft .. het is een harde wereld en voor sommige die dood ongelukkig zijn is het een straf lijkt het wel te moeten leven. jammer dat ze het mooie ervan niet zien want het kan ook zo mooi zijn. het leven.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Fietser (24) overleden na aanrijding taxi

Geplaatst

op

Een 24-jarige vrouw is vannacht aan haar verwondingen overleden nadat zij werd aangereden door een taxi. Reanimatie mocht niet meer baten. Volgens getuigen werd de vrouw tijdens het oversteken op de Heemstedestraat geschept door de auto. De 21-jarige bestuurder is aangehouden en wordt verhoord. De politie vraagt getuigen van dit ernstige ongeval zich te melden.

Lees verder

Nederland

Twee gewonden bij grote brand in flat in Apeldoorn

Geplaatst

op

Bij een grote brand op de zesde etage van een flat, zijn er twee mensen gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen zou rook hebben ingeademd. Volgens Omroep Gelderland is de brand, aan de Abraham Kuyperstraat, vermoedelijk ontstaan in een sauna. Het gebouw werd snel ontruimd, bewoners zijn opgevangen in een sporthal. De brandweer had het vuur na een uur onder controle.

Lees verder

Meest gelezen