Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Dinsdag zware avondspits verwacht door regen

Geplaatst

op

door

Regenval zorgt dinsdagavond mogelijk voor een zware avondspits. Daarvoor waarschuwt Weeronline. Het midden en zuiden van het land hebben er naar verwachting last van, maar vooral in de Randstad wordt het waarschijnlijk filerijden.

De ochtend verloopt dinsdag op de meeste plaatsen nog droog, al is in het westen en zuidwesten kans op wat lichte regen. In de middag neemt de bewolking toe en gaat het vanuit het zuidwesten regenen. Dat lijkt ook zo te zijn tijdens de spits – en dat op een dinsdag, samen met donderdag gemiddeld toch al de drukste dag op de Nederlandse wegen.

Ook de komende dagen moet dagelijks met regen rekening worden gehouden. Woensdag is de spits naar verwachting ‘normaal’, maar donderdag kunnen weggebruikers waarschijnlijk opnieuw een zware avondspits verwachten. Dan krijgen de Randstad, het midden en het zuiden van het land in de loop van de middag met regen te maken.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Bergwijn vertrekt bij PSV en maakt overstap naar Tottenham Hotspur

Geplaatst

op

door

Steven Bergwijn wil vandaag niet spelen voor PSV in het duel met FC Twente om 16:45. De 22-jarige aanvaller zou bezig zijn met een transfer naar Tottenham Hotspur.

Steven Bergwijn vertrekt bij PSV en maakt de overstap naar de Premier League. Tottenham Hotspur heeft de aanvaller van PSV ingelijfd, dit melden bronnen aan FOX Sports. 

Bergwijn verlengde vorig jaar zijn contract nog tot 2023 in Eindhoven, maar verlaat nu de zwalkende ploeg van Ernest Faber. PSV staat vijfde in de competitie en werd donderdag uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker door eerstedivisionist NAC Breda.

Lees verder

Nederland

Verdediger Fortes nu al naar Sparta Rotterdam

Geplaatst

op

door

Jeffry Fortes stapt met onmiddellijke ingang van Excelsior over naar stadgenoot Sparta Rotterdam. De 30-jarige verdediger had eerder met zijn nieuwe club een akkoord bereikt over een 1-jarig contract, dat komende zomer zou ingaan. Nu is echter besloten dat hij het huidige seizoen meteen al bij Sparta gaat afmaken.

“Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag deze overstap nu al wilde maken”, liet Fortes weten. “Daarom ben ik blij dat de clubs eruit zijn gekomen. Ik kijk ernaar uit terug te keren bij Sparta, waar ik in de jeugdopleiding al gespeeld heb.”

Ook technisch directeur Henk van Stee van Sparta reageerde opgetogen. “Jeffry was eigenlijk onze eerste versterking voor volgend seizoen, maar nadat hij getekend had, gaf hij aan meteen over te willen stappen. Hierna zijn wij met Excelsior in gesprek gegaan en hebben we een akkoord bereikt. We zijn blij dat Excelsior medewerking verleend heeft en we hem nu al aan de selectie toe kunnen voegen, omdat hij met zijn ervaring en multifunctionaliteit een meerwaarde is.”

ANP

Lees verder

Meest gelezen