Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Crysencio Summerville terug bij Feyenoord

Geplaatst

op

Summerville

Crysencio Summerville zal zich per direct toevoegen bij de Feyenoord selectie. De aanvaller heeft afgelopen seizoen op huurbasis voor ADO den Haag gespeeld en keert nu terug naar Feyenoord.

De 18 jarige voetballer heeft een goede indruk bij ADO Den Haag weten te maken. Zelf ziet Summerville dit als uitgelezen kans om dit ook voor Feyenoord te kunnen doen. Dit is wat hij ook graag wilt, een serieuze kans krijgen bij Feyenoord.

De getalenteerde voetballer heeft een record op zijn naam bij ADO kunnen vestigen. Hij is tot nu toe ADO’s jongste doelpuntenmaker ooit in de Eredivisie. Summerville was 17 jaar en 361 dagen oud toen hij scoorde tegen Vitesse.

Crysencio Summerville is tot volgend jaar zomer onder contract bij Feyenoord.

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Nederland

Lekkere Surinaamse exotische etenswaren

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 02 At 11.49.51

COCONOTO is een jong innovatief Surinaams catering bedrijf dat zich richt op exotiche etenswaren in een nieuw jasje, koek en ijs zijn onze specialiteiten. U kunt ook bij hun terecht voor catering met een groot en gevarieerd assortiment van Surinaamse hapjes en dranken.

Onze reporter Neysa namens Culturu.com op pad.

Culturu.com

Lees verder

Nederland

RIVM: 1329 nieuwe besmettingen afgelopen week

Geplaatst

op

Coronavirus Test

Er zijn afgelopen week 1329 mensen positief getest op het coronavirus. Dit is een stijging in vergelijking met vorige week. Door het RIVM werd er vorige week 987 nieuwe besmettingen geregistreerd.

Er zijn 23 corona patiënten met het coronavirus deze week in het ziekenhuis opgenomen. Een stijging van 4, in vergelijking met vorige week. Negen mensen zijn overleden aan de gevolgen van het coronavirus, dit is een stijging van 2.

Nu doen veel meer mensen de corona-testen, afgelopen week waren het er 23.000, meer dan vorige week.

Dat er sprake is van een stijging is ook hieruit af te lezen. Het reproductiegetal is gestegen naar 1.40. Dit wil zeggen dat dat 100 mensen die besmet zijn met het coronavirus, samen 140 andere mensen besmetten. De week daarvoor lag het reproductiegetal nog op 1.29.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen