Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

coronapatiënten op de ic is wederom dalende

Geplaatst

op

Coronavirus Test

Het aantal corona patiënten dat op de intensive care afdeling ligt is dalende. Het aantal coronapatienten is afgelopen etmaal gedaald met 34. Er zijn nu 507 patiënten met het coronavirus op de intensive cares.

“Met deze afname is de landelijke IC-bezetting nu op het normale niveau. Daarnaast zien we opnieuw een daling van het aantal corona-opnames buiten de IC naar 1054.”, aldus Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg.

Culturu.com

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Mark Rutte zijn moeder overleden op 96 jarige leeftijd

Geplaatst

op

Img 45bf9ca0a774 1

De premier Mark Rutte zijn moeder , Mieke Rutte-Dilling is woensdag 13 mei overleden op 96 jarige leeftijd, dit wordt vanuit de Rijksvoorlichtingsdienst gecommuniceerd naar buiten.

“Naast het grote verdriet en alle dierbare herinneringen overheerst bij mijn familie en mij ook een gevoel van dankbaarheid dat wij haar zo lang bij ons mochten hebben”, aldus Rutte.

De moeder is in besloten kring begraven. “We hopen dit grote gemis de komende tijd in alle rust met elkaar te kunnen verwerken.” 

Culturu.com

Lees verder

Nederland

Neysa vanuit huis…met Steven Brunswijk

Geplaatst

op

20200520 112258

In de programma Neysa vanuit huis, houdt onze verslaggeefster Neysa Chanchal op een creatieve manier interviews met verschillende gasten over verschillende onderwerpen.

Met deze week Steven Brunswijk.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen