dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
3.7
(3)

BIJ1 organiseert spreek je uit, beken kleur festival

lees ook ...

Sylvana Simons de lijstrekker van de politieke Partij Bij1 zal op zaterdag 13 februari aanwezig zijn op een verkiezingen festival van haar politiek partij BIJ1. Het is nog iets meer dan een maand voordat heel Nederland de kans zal krijgen om naar de stembus te gaan, 17 maart wel te verstaan.  Het is momenteel nog steeds niet mogelijk dat er fysieke contacten zijn toegestaan in het openbare leven. 

BIJ1 zal zoals alle andere politieke partijen hun campagne online moeten voortzetten. Dit is voor BIJ1 als politieke nieuwkomer geen gemakkelijke opgave. Neemt niet weg dat de online campagne van BIJ1 voortvarend verloopt. Steeds meer mensen weten de politieke partij BIJ1 online te vinden. BIJ1 is lijst 14 en staat straks als eerste nieuwkomer naast de gevestigde partijen op het stembiljet.

Het streven van BIJ1 is om de tweede kamer binnen te komen. De hoop is er dat straks genoeg mensen het vakje rood zullen kleuren om deze doelstelling te bewerkstelligen.

Daarom organiseert BIJ1 aanstaande zaterdag 13 februari een online verkiezingsfestival, een kick-off event voor iedereen dit dit wilt bijwonen. Presentatrice Aldith Hunkar zal in gesprek gaan met Sylvana Simons (lijstrekker), Quinsy Gario, Jeanette Chedda en Darryl Landbrug. Wat zijn hun plannen ? Er zal gesproken worden over de toekomstvisie van BIJ1 en welk verschil ze willen maken in Nederland.

De slogan van deze verkiezingen festival is kenmerkend voor de deze tijd “Spreek je uit, Beken kleur”.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Nederland

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandBIJ1 organiseert spreek je uit, beken kleur festival