Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Bazoer weer terug in de eredivisie

Geplaatst

op

door

Riechedly Bazoer heeft een 3 jarig contract getekend bij Vitesse en zal dus weer op de Nederlandse velden actief zijn. De 22 jarige middenvelder was afgelopen seizoen nog speler van VFL Wolfsburg in Duitsland.

Bazoer werd door Wolfsburg 2e seizoenshelft uitgeleend aan FC Utrecht. Eerder heeft Bazoer gespeeld voor Ajax waarna hij de overstap maakte naar Duitsland. In Duitsland verliep zijn carrière niet zo vlot, hij probeerde nog op huurbasis bij FC Porto een boost te geven aan zijn voetbal carrière, maar dit was ook niet succesvol.

De reeks wedstrijden die Bazoer voor FC Utrecht gespeeld heeft waren consistenter. Nu kan Bazoer de goede reeks wedstrijden bij Vitesse hopelijk voortzetten.

Riechedly Bazoer hier als speler van VFL Wolfsburg

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Lekker genieten bij Kwaku Summer Festival

Geplaatst

op

door
Lees verder

Nederland

Twee kinderen (7) nog ‘in zorgwekkende toestand’ na ongeluk A50

Geplaatst

op

door

De twee kinderen van zeven jaar die gisteravond zwaargewond raakten bij een ongeluk op de A50 bij Ravenstein, verkeren nog steeds in ‘zorgwekkende toestand’. Dit laat de politie maandag weten. Ook hun ouders liggen nog in het ziekenhuis. Zij zijn buiten levensgevaar.

De kinderen zaten samen met hun ouders in de auto toen deze van de weg raakte en meerdere keren over de kop sloeg. De kinderen werden uit de auto geslingerd.

De politie noemde de toestand van de twee kinderen zondagavond al ‘zorgwekkend’ en laat maandag weten dat dit onveranderd is. De ouders zijn er minder ernstig aan toe. Zij wisten na het ongeluk op eigen kracht uit de auto te komen.

De auto raakte van de weg, ramde een boom en sloeg meerdere keren over de kop. Het voertuig belandde uiteindelijk in een sloot. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. Onderzoek moet dit uitwijzen, laat een politiewoordvoerder maandag weten.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X