Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Bazoer weer terug in de eredivisie

Geplaatst

op

door

Riechedly Bazoer heeft een 3 jarig contract getekend bij Vitesse en zal dus weer op de Nederlandse velden actief zijn. De 22 jarige middenvelder was afgelopen seizoen nog speler van VFL Wolfsburg in Duitsland.

Bazoer werd door Wolfsburg 2e seizoenshelft uitgeleend aan FC Utrecht. Eerder heeft Bazoer gespeeld voor Ajax waarna hij de overstap maakte naar Duitsland. In Duitsland verliep zijn carrière niet zo vlot, hij probeerde nog op huurbasis bij FC Porto een boost te geven aan zijn voetbal carrière, maar dit was ook niet succesvol.

De reeks wedstrijden die Bazoer voor FC Utrecht gespeeld heeft waren consistenter. Nu kan Bazoer de goede reeks wedstrijden bij Vitesse hopelijk voortzetten.

Riechedly Bazoer hier als speler van VFL Wolfsburg

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Verplichte integriteitstoets voor wethouders

Geplaatst

op

door

Regeringspartijen ChristenUnie en CDA willen dat aanstaande wethouders verplicht een integriteitsonderzoek moeten ondergaan. Op die manier moeten incidenten zoals in Den Haag, waar twee wethouders zijn opgestapt omdat ze verdacht worden van corruptie, worden tegengegaan.

Er bestaat al een landelijke integriteitstoets. Daarbij wordt gekeken naar functies in het verleden, nevenfuncties en andere kwetsbaarheden van kandidaat-wethouders. De toets is niet verplicht, al kiezen sommige gemeenten er wel voor. In Den Haag was dat niet het geval.

Als het aan het CDA en de ChristenUnie ligt komt daar verandering in en moeten ook kandidaat-bestuurders van provincies en waterschappen eraan geloven. “We moeten alles doen om te voorkomen dat een situatie zoals bij het gemeentebestuur van Den Haag zich herhaalt”, zegt Stieneke van der Graaf van de ChristenUnie.

Lees verder

Nederland

Handhaving verbod rookruimtes vanaf 1 april

Geplaatst

op

door

Het verbod op rookruimtes in de horeca wordt vanaf 1 april daadwerkelijk gehandhaafd. Dat heeft staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) vrijdag laten weten.

De Hoge Raad oordeelde eind september dat alle rookruimtes in de horeca verboden zijn. De uitzondering die tot nu toe gold, is ongeldig, luidde het vonnis. Blokhuis liet toen al weten dat toezichthouder NVWA niet direct zou gaan controleren. “Handhaving van het verbod is praktisch niet van de ene op de andere dag in te zetten,” zei hij toen.

De uitspraak van de Hoge Raad was een tegenvaller voor de horecasector, die met Blokhuis had afgesproken vanaf 2022 een einde te maken aan rookruimtes. Ook Blokhuis sprak vorige maand over een ‘dubbel gevoel’.

Sinds 2008 is er een rookverbod in de horeca van kracht.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X