Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Automobilist ramt met gestolen wagen negen auto’s in Rotterdam.

Geplaatst

op

door

De 23-jarige automobilist, die zaterdagmiddag een ravage aanrichtte in het Oude Noorden in Rotterdam, had de bewuste auto eerder op de dag gestolen van een vriend. 

Ze waren aan het drinken en die vriend dacht dat hij naar de wc ging, maar na tien minuten was hij nog niet terug.” Zowel de 23-jarige ‘vriend’ als de zwarte pick-up waren toen verdwenen. 

De dollemansrit vond rond kwart voor twaalf zaterdagmorgen plaats. In de Noordmolenstraat ramde de bestuurder meerdere auto’s en fietsen. Ook in de Tollensstraat botste hij tegen geparkeerde auto’s. De auto kwam uiteindelijk tegen een geparkeerde auto en een boom tot stilstand. 

Volgens omstanders zou de man zwaar gedronken hebben. De politie kan dat nog niet bevestigen, maar vermoedt hetzelfde. Omdat de blaastest mislukte is er een bloedtest afgenomen. Zeker negen auto’s raakten beschadigd. Na een controle in het ziekenhuis is de Rotterdammer aangehouden. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Man belandt met auto in vangrail

Geplaatst

op

door

Een  23-jarige man uit het Brabantse Kaatsheuvel is zondagavond met zijn auto tegen de vangrail gereden. Doordat er een flesje onder het rempedaal terecht gekomen was kon de man niet meer remmen en reed hij de vangrail in. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Lees verder

Nederland

Drie mannen overleden na reddingsactie Noordzee

Geplaatst

op

door

Drie drenkelingen zijn zondag overleden nadat zij voor de kust van Den Haag en Wassenaar uit de Noordzee waren gered. Dit heeft de politie zondagavond bekendgemaakt. Een van hen werd bij het Zuiderstrand in Scheveningen uit het water gehaald, de andere twee bij de Wassenaarse Slag net ten noorden van Den Haag.

Het gaat om drie mannen, onder wie zeker een Duitser. Ook de andere twee komen uit het buitenland, maar hun nationaliteit is nog niet bekend. De zwemmers zouden te ver de zee in zijn gegaan en daarna in de problemen zij geraakt.

Toen meerdere meldingen binnen kwamen zijn er grote reddingsacties op touw gezet waarbij meerdere reddingsboten van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), de kustwacht en reddingsbrigade betrokken waren.

De drie slachtoffers zijn op de kant door de hulpdiensten gereanimeerd, maar alsnog overleden. De familieleden van de slachtoffers zijn op de hoogte gebracht.

Lees verder

Meest gelezen

X