Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Automobilist botst frontaal op stilstaande politiewagen

Geplaatst

op

door

Op de N34 in Coevorden is zaterdagmiddag een auto in volle vaart tegen een stilstaande politieauto gereden. Allebei de auto’s zijn total loss.

De auto stond op de weg om automobilisten te attenderen op een afzetting voor een ander ongeluk. Op de N34 botste namelijk eerder meerdere auto’s op elkaar, waarbij ook iemand gewond raakte. Wat er precies gebeurde wordt nog onderzocht. Een automobilist merkte de politiewagen te laat op en reed er in volle vaart tegenaan. De bestuurder van de auto is gewond geraakt en naar een ziekenhuis gebracht.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Drie doden door ongeval op A2

Geplaatst

op

door

Het ongeval op de A2 bij Vinkeveen heeft aan drie mensen het leven gekost, meldt de politie. Eén gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.

De weg werd donderdagmiddag tussen Utrecht en Amsterdam bij Vinkeveen en Breukelen helemaal afgesloten na het ernstige ongeval. Een auto was via de middenberm op de verkeerde weghelft terechtgekomen en botste daar op tegemoetkomend verkeer. Aanvankelijk leek het erop dat er sprake was van een spookrijder.

Lees verder

Nederland

Tractor zorgt voor ongeluk op A4

Geplaatst

op

door

Op de Rijksweg A4 is woensdagavond een tractor betrokken geraakt bij een aanrijding.

De aanrijding vond even na 20.00 plaats in de richting van Amsterdam. Een personenauto knalde door nog onbekende oorzaak achterop de tractor en verloor daarbij het wiel en kantelde.

De twee inzittenden van de tractor en de bestuurder van de personenauto zijn ter plekke onderzocht door het ambulance personeel.

De tractor was in een colonne onderweg vanuit Den Haag.

Lees verder

Meest gelezen

X