Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Agressieve passagier vlucht Paramaribo-Amsterdam aangehouden

Geplaatst

op

Een passagier van een vlucht onderweg van Paramaribo naar Schiphol heeft gisteren voor angstige momenten gezorgd in het toestel.

De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdag 4 oktober een 31-jarige vrouw uit Den Haag aangehouden aan boord van een vliegtuig. Ze gedroeg zich tijdens de vlucht agressief en veroorzaakte veel overlast.

Tijdens de vlucht van Paramaribo naar Schiphol was de vrouw zeer luidruchtig en agressief naar passagiers en de bemanning. Hierdoor kwam de veiligheid aan boord in het gedrang. Personeel van de luchtvaartmaatschappij kreeg de vrouw niet onder controle waarop werd besloten haar te boeien.

Opsporingsambtenaren van de Marechaussee, die het vliegtuig op stonden te wachten, gingen direct na de landing aan boord om de vrouw aan te houden. De vrouw is gehoord en heeft een dagvaarding gekregen. Ze moet zich 10 november verantwoorden voor de rechter.

3 Reacties

3 Reacties

 1. Anda

  woensdag 5 oktober 2016 at 22:03

  Tegenwoordig wordt je als vee vervoerd in de lucht. Vind het niet raar dat mensen op den duur doordraaien.

 2. Para

  donderdag 6 oktober 2016 at 00:05

  Was dit bij KLM of SLM?

 3. SLM

  donderdag 6 oktober 2016 at 00:06

  Ik denk SLM, alleen daar maak je deze gekke dingen mee. 1 keer mee gevlogen. NOOIT meer.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Fietser (24) overleden na aanrijding taxi

Geplaatst

op

Een 24-jarige vrouw is vannacht aan haar verwondingen overleden nadat zij werd aangereden door een taxi. Reanimatie mocht niet meer baten. Volgens getuigen werd de vrouw tijdens het oversteken op de Heemstedestraat geschept door de auto. De 21-jarige bestuurder is aangehouden en wordt verhoord. De politie vraagt getuigen van dit ernstige ongeval zich te melden.

Lees verder

Nederland

Twee gewonden bij grote brand in flat in Apeldoorn

Geplaatst

op

Bij een grote brand op de zesde etage van een flat, zijn er twee mensen gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen zou rook hebben ingeademd. Volgens Omroep Gelderland is de brand, aan de Abraham Kuyperstraat, vermoedelijk ontstaan in een sauna. Het gebouw werd snel ontruimd, bewoners zijn opgevangen in een sporthal. De brandweer had het vuur na een uur onder controle.

Lees verder

Meest gelezen