Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Agent onwel op boot met drugslab Moerdijk

Geplaatst

op

door

Op een boot in de dorpshaven van Moerdijk heeft de politie een drugslab ontdekt. Doordat een chemische lucht vrijkwam, raakte een agent onwel. Hij of zij is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft vier mannen aangehouden.

Agenten van een politieboot ontdekten het lab vrijdag aan het begin van de middag. Hoe groot het precies is, kan de politie nog niet zeggen.

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Verslagenheid groot na brand in Strijbeek

Geplaatst

op

door

De verslagenheid is zondag groot na de brand in Strijbeek, waar twee jongens van 6 en 9 om het leven kwamen. De politie spreekt van een groot drama dat er ook bij de collega’s behoorlijk heeft ingehakt.

“Dit heeft een zwaar effect op iedereen. Een brand met slachtoffers is erg, maar met kinderen is het ergst. Dat blijft je altijd bij. Strijbeek is een kleine gemeenschap. Veel mensen zijn aangeslagen”, aldus een woordvoerder van de politie die zondag ter plaatse was. “Dit heeft ook veel meer gevolgen. Maandag blijft op twee scholen een plekje leeg en ook sportclubs of andere clubs van de jongens hebben een verlies te dragen.”

Er rijden zondag ook behoorlijk wat mensen langs de plek, maar er is niets van het uitgebrande chalet te zien. Het huisje aan de Daesdonckseweg, dat werd bewoond door de oma van één van de jongens, staat op eigen terrein. Er zijn zondag wel agenten aanwezig voor omwonenden die iets willen vragen of iets kwijt willen.

Het onderzoek bij de woning is nog in volle gang en gaat naar verwachting nog de hele dag door. De politie gaat ervan uit dat de oorzaak moeilijk te achterhalen is omdat het chalet volledig is verwoest.

Lees verder

Nederland

Persoon overleden na ernstig ongeluk in Leiden

Geplaatst

op

door

Een persoon is in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen bij een ernstig eenzijdig ongeluk in Leiden. Het ongeluk gebeurde rond 04.30 uur op de Kanaalweg in het zuiden van de stad.

De wagen is frontaal op een boom geklapt. Door de klap is de voorkant van de auto zwaar beschadigd geraakt. De bestuurder was al overleden voordat de hulpdiensten konden arriveren. Het slachtoffer moest uit het voertuig worden geknipt.

Het is onbekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Lees verder

Meest gelezen

X