Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

473 kilo cocaïne uit Suriname onderschept

Geplaatst

op

door

Bij een controle door de Douane, in de haven van Rotterdam, is een drugstransport van 473 kilo cocaïne onderschept. De drugs waren meegekomen in een lege tankcontainer die afkomstig was uit Suriname.

Een 54-jarige verdachte uit Numansdorp is donderdag aangehouden in verband met betrokkenheid bij het transport. De drugs waren verpakt in zilverkleurige pakketten die aan de voor- en achterkant van de container achter metalen platen waren verstopt. Monsters, die genomen zijn van de inhoud van de pakketten, wezen uit dat het cocaïne was.

Het onderzoek naar het drugstransport wordt onder leiding van het Landelijk |Parket uitgevoerd door het HARC-team van de FIOD in Amsterdam. De aangehouden verdachte zit in voorlopige hechtenis. Hij wordt volgende week voorgeleid aan de rechter-commissaris voor verlenging van deze hechtenis.

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Steven

mi gado mi jezus.zoveel. het is gelijk crisis. drugs uit Suriname. iemand is arm geworden.want het is ergens gekocht.of de persoon die het heeft gekocht moet de eigenaar nog betalen. zo na soso probleem. en wat gaat Nederland ermee doen. zelf verkopen hihi. niemand weet wat nl ermee doet. verkopen het zelf misschien

een peinzer

Dat is die hele toestand en inderdaad …Groot probleem. Het komt ergens vandaan… als de persoon maar NIET de regering van Suriname is… want dan …. heeft Suriname een crisis dat er al was en nu helemaal. Dan hebben ze zichzelf ingegraven. Ik heb overigens mezelf ook altijd afgevraagd, wat ze met het gevonden drugs doen. Weet zeker dat een deel weg verdoezeld wordt. Dat is mens eigen .. de ego die zal spreken bij de verantwoordelijke” onderscheppers en daar begint de corruptie. Wie kan de hoeveelheid checken, wie weet dat? Het is hen de verantwoordelijke die in het gehele… Lees verder »

Brenden

dit alles is een druppel van wat er binnen komt. af en toe moeten ze iets vinden maar ergens anders is het dubbele naar binnen. een lek zogenaamd. overal zijn ze zo currupt als de pest. miljoenen dat verdeeld word aan de top en het volk pinaart. ergens heeft iemand of een beel peleton de ander kant opgekeken toen het ingeladen werd op dat schip met bestemming NL. en nu mag NL zelf rijk worden met dat wat ze ermee doen. (verkopem)soema lasi.ik geloof niet dat alles vernietigd word. de rijken worden rijker..Advertentie

Nederland

Financieel directeur AEB vertrekt vanwege afvalcrisis

Geplaatst

op

door

Financieel directeur Derk Kappelle van het noodlijdende Afval Energie Bedrijf (AEB) vertrekt per direct. Dat laat de woordvoerder van AEB weten. 

De medewerkers van de afvalverbrander zijn vrijdag ingelicht. Volgens de woordvoerder zijn Kappelle en AEB ‘in goed overleg’ uit elkaar gegaan. 

Het AEB verkeert sinds begin juli in een crisis. Vier van de zes verbrandingsovens liggen vanwege veiligheidsproblemen stil. Daardoor is het bedrijf financieel in de problemen geraakt. De gemeente en banken hebben al 16 miljoen euro in het noodlijdende bedrijf gepompt. 

Eind juli werd bekend dat drie van de vier leden van de raad van commissarissen van AEB opstapten. Ook stelde de gemeente een interim-directeur aan, om de greep op het bedrijf te verstevigen. 

Lees verder

Nederland

Ruim duizend huishoudens in Zeist kort zonder stroom door brand

Geplaatst

op

door

In Zeist zijn rond etenstijd ruim duizend huishoudens zonder stroom komen te zitten. Oorzaak was een brand in een transformatorstation, laat Stedin weten. 

De huizen die zonder stroom kwamen te zitten liggen in de omgeving van de Crosestein en Vogelenbuurt. Na ruim een uur meldde Stedin dat alle klanten weer voorzien waren van elektriciteit. 

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Daar wordt onderzoek naar gedaan. 

Lees verder

Meest gelezen

X