Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

473 kilo cocaïne uit Suriname onderschept

Geplaatst

op

Bij een controle door de Douane, in de haven van Rotterdam, is een drugstransport van 473 kilo cocaïne onderschept. De drugs waren meegekomen in een lege tankcontainer die afkomstig was uit Suriname.

Een 54-jarige verdachte uit Numansdorp is donderdag aangehouden in verband met betrokkenheid bij het transport. De drugs waren verpakt in zilverkleurige pakketten die aan de voor- en achterkant van de container achter metalen platen waren verstopt. Monsters, die genomen zijn van de inhoud van de pakketten, wezen uit dat het cocaïne was.

Het onderzoek naar het drugstransport wordt onder leiding van het Landelijk |Parket uitgevoerd door het HARC-team van de FIOD in Amsterdam. De aangehouden verdachte zit in voorlopige hechtenis. Hij wordt volgende week voorgeleid aan de rechter-commissaris voor verlenging van deze hechtenis.

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Steven

mi gado mi jezus.zoveel. het is gelijk crisis. drugs uit Suriname. iemand is arm geworden.want het is ergens gekocht.of de persoon die het heeft gekocht moet de eigenaar nog betalen. zo na soso probleem. en wat gaat Nederland ermee doen. zelf verkopen hihi. niemand weet wat nl ermee doet. verkopen het zelf misschien

een peinzer

Dat is die hele toestand en inderdaad …Groot probleem. Het komt ergens vandaan… als de persoon maar NIET de regering van Suriname is… want dan …. heeft Suriname een crisis dat er al was en nu helemaal. Dan hebben ze zichzelf ingegraven. Ik heb overigens mezelf ook altijd afgevraagd, wat ze met het gevonden drugs doen. Weet zeker dat een deel weg verdoezeld wordt. Dat is mens eigen .. de ego die zal spreken bij de verantwoordelijke” onderscheppers en daar begint de corruptie. Wie kan de hoeveelheid checken, wie weet dat? Het is hen de verantwoordelijke die in het gehele… Lees verder »

Brenden

dit alles is een druppel van wat er binnen komt. af en toe moeten ze iets vinden maar ergens anders is het dubbele naar binnen. een lek zogenaamd. overal zijn ze zo currupt als de pest. miljoenen dat verdeeld word aan de top en het volk pinaart. ergens heeft iemand of een beel peleton de ander kant opgekeken toen het ingeladen werd op dat schip met bestemming NL. en nu mag NL zelf rijk worden met dat wat ze ermee doen. (verkopem)soema lasi.ik geloof niet dat alles vernietigd word. de rijken worden rijker..Advertentie

Nederland

Vier doden bij ongeluk op A12 bij Den Haag

Geplaatst

op

Bij een ongeluk op de A12 bij het Prins Clausplein in Den Haag zijn in de nacht van dinsdag op woensdag vier mensen om het leven gekomen. De slachtoffers zaten in één auto, meldt de politie.

De auto is rond 1.00 uur op zijn zijkant tussen de vangrail en de geluidswal terechtgekomen. Hoe dit kon gebeuren, wordt onderzocht. De vier die zijn overleden zijn twee broers van 16 en 21 jaar uit Zoetermeer, hun 18-jarige neef uit Den Haag en hun aanstaande 26-jarige zwager uit Rotterdam.

De A12 tussen Nootdorp en Den Haag werd na het ongeluk in beide richtingen urenlang afgesloten voor onderzoek. De weg naar Utrecht werd in de loop van de nacht weer vrijgegeven, de weg richting Den Haag ging woensdagochtend om 6.30 uur weer open.

ANP

Lees verder

Nederland

Vmbo-examen gestolen uit auto docent

Geplaatst

op

Uit de auto van een vmbo-docent zijn vorige week vrijdag de opgaven, de instructies voor examinatoren en de correctievoorschriften van een centraal eindexamen gestolen. Dat meldt onderwijsminister Arie Slob aan de Tweede Kamer.

Het gaat om een zogenoemd centraal schriftelijk en praktisch examen voor het vak Zorg en Welzijn, dat niet overal tegelijk wordt afgenomen. Scholen hebben daar van 1 april tot 5 juli de tijd voor. Het examen bestaat uit verscheidene onderdelen, zowel praktijkgericht als theoretisch.

Van dergelijke examens bestaan twee versies, die gelijk over de scholen worden verdeeld. Scholen waar het examen nog moet worden afgenomen, moeten vanaf 6 mei, het einde van de meivakantie, de andere versie gebruiken. Voor leerlingen die het examen al hebben gemaakt, heeft de diefstal volgens Slob geen gevolgen.

ANP

Lees verder

Meest gelezen