zaterdag 9 december 2023
27.1 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
5
(1)

16 jarige doodgeschoten in Amsterdam Zuidoost

lees ook ...

Douane op Schiphol ontdekt cocaïne verstopt in masala van Su...

De Nederlandse douane heeft een opmerkelijke vondst gedaan op Schiphol, waarbij een speurhond cocaïne ontdekte die verborgen zat in pakken masala. Deze pakketten werden vermoedelijk vanuit Suriname in...

In een woning in Amsterdam Zuidoost is een 16-jarige jongen zondagavond dood geschoten. De hulpverleners hebben nog eerste hulp verleend, maar de jongen is ter plaatse toch komen te overlijden. De Hulp mocht niet meer baten. De toedracht van de schietpartij is nog niet bekend. “Er is nog veel onduidelijk”, laat een politiewoordvoerder weten. 

Een aantal ambulances en een traumahelikopter zijn opgeroepen en waren aanwezig op betreffende locatie in Amsterdam Zuidoost.

Er zijn beelden waarop te zien is dat er een persoon wordt meegenomen door agenten. Er is geen bevestiging van de politie of er al verdachten zijn gearresteerd.

De schietpartij heeft zich in een woning afgespeeld. In de woning waren mogelijk drie vrienden aanwezig. Een vader van een van de jongens verteld dat hij werd gebeld door de vader van het slachtoffer vanuit het buitenland. „Mijn zoon is dood, riep hij, ik zou maar snel gaan kijken of jouw jongen oké is.”

De zoon van de man en de overige jongens zijn meegenomen naar het politie buro. „Ik heb ze nog zo vaak gewaarschuwd: blijf op het rechte pad.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Nederland

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeNederland16 jarige doodgeschoten in Amsterdam Zuidoost