zondag 27 november 2022
27.6 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
5
(1)

16 jarige doodgeschoten in Amsterdam Zuidoost

lees ook ...

Esa kiest geen Nederlander onder nieuwe astronauten

ESA heeft anderhalf jaar nodig gehad, om de nieuwe vijf astraunauten te kiezen uit meer dan 22.000 meldingen voor de astronautenklas. Die zijn woensdag jongstleden in Parijs gepresenteerd. Kwaliteiten...

In een woning in Amsterdam Zuidoost is een 16-jarige jongen zondagavond dood geschoten. De hulpverleners hebben nog eerste hulp verleend, maar de jongen is ter plaatse toch komen te overlijden. De Hulp mocht niet meer baten. De toedracht van de schietpartij is nog niet bekend. “Er is nog veel onduidelijk”, laat een politiewoordvoerder weten. 

Een aantal ambulances en een traumahelikopter zijn opgeroepen en waren aanwezig op betreffende locatie in Amsterdam Zuidoost.

Er zijn beelden waarop te zien is dat er een persoon wordt meegenomen door agenten. Er is geen bevestiging van de politie of er al verdachten zijn gearresteerd.

De schietpartij heeft zich in een woning afgespeeld. In de woning waren mogelijk drie vrienden aanwezig. Een vader van een van de jongens verteld dat hij werd gebeld door de vader van het slachtoffer vanuit het buitenland. „Mijn zoon is dood, riep hij, ik zou maar snel gaan kijken of jouw jongen oké is.”

De zoon van de man en de overige jongens zijn meegenomen naar het politie buro. „Ik heb ze nog zo vaak gewaarschuwd: blijf op het rechte pad.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Nederland

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeNederland16 jarige doodgeschoten in Amsterdam Zuidoost