Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Zwaargewonde bij steekpartij onder bewoners in azc Arnhem, vermoedelijke dader op de vlucht

Geplaatst

op

door

Bij een steekpartij in het asielzoekerscentrum Elderhoeve aan de Elderhofseweg in Arnhem is dinsdagmiddag een bewoner van het azc zwaargewond geraakt. De politie is op zoek naar de verdachte van de steekpartij, eveneens een bewoner.

Wie het slachtoffer precies is, is nog niet bekend. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Voor extra hulpverlening werd een traumahelikopter ingezet.

De verdachte asielzoeker is voortvluchtig en wordt door de politie gezocht. Ook werd naar aanleiding hiervan een Burgernet-bericht verstuurd. Er werd tot op heden volgens de politie pas één tip ontvangen, maar dat heeft nog niet tot een aanhouding geleid. 

Een woordvoerder van het COA laat weten nog geen verdere informatie te kunnen verstrekken en dat COA in afwachting is van de resultaten van het onderzoek. 

De verdachte is een man van rond de 20 jaar oud. Hij is lang en slank, heeft zwart haar en draagt een zwarte broek en goudkleurige bovenkleding. De politie adviseert het publiek om de man niet zelf te benaderen. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Bejaarde man opgesloten voor poging tot mishandeling en brandstichting

Geplaatst

op

door

De 71-jarige Adriaan H. is door de politie van bureau Groningen aangehouden voor poging tot mishandeling en brandstichting. Hij heeft geprobeerd om zijn 72-jarige partner V.S. te mishandelen, nadat hij erachter kwam dat de vrouw het huis en perceel op naam van een stichting heeft gezet, onder bestuur van haar voorkinderen.

De vrouw deed aangifte bij de politie, omdat de man gepoogd heeft het huis in brand te steken. De verdachte Adriaan H. werd opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de bejaarde ingesloten, meldt de politie Public Relations. 

Lees verder

Misdaad

Tiener 70ste verkeersdode

Geplaatst

op

door

De vijftienjarige Sharwesh Khedoe, die zonder toestemming en medeweten van zijn ouders hun auto heeft bestuurd, is zondagochtend omgekomen bij een verkeersongeval aan de Welgedacht-C weg. De tiener is de 70ste verkeersdode van dit jaar. 

De politie van het bureau Santoboma trof ter plekke een witte auto in de goot aan. Er is een onderzoek ingesteld in de dichtbegroeide goot, maar niemand werd aangetroffen. Het voertuig werd met een takelwagen uit de goot gehaald. Na een hele tijd te hebben gezocht, kregen de politiemannen hulp van een graafmachine. Het lijk van de jeugdige is geborgen met hulp van de machinist, meldt de politie Public Relations.  

Volgens verklaring van getuigen hebben zij op het moment dat de jongen wegreed de gierende banden gehoord. Sharwesh heeft vermoedelijk door zijn rijgedrag controle over de besturing van het voertuig verloren. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het lijk van de tiener is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen