Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Zwaargewonde bij steekpartij onder bewoners in azc Arnhem, vermoedelijke dader op de vlucht

Geplaatst

op

door

Bij een steekpartij in het asielzoekerscentrum Elderhoeve aan de Elderhofseweg in Arnhem is dinsdagmiddag een bewoner van het azc zwaargewond geraakt. De politie is op zoek naar de verdachte van de steekpartij, eveneens een bewoner.

Wie het slachtoffer precies is, is nog niet bekend. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Voor extra hulpverlening werd een traumahelikopter ingezet.

De verdachte asielzoeker is voortvluchtig en wordt door de politie gezocht. Ook werd naar aanleiding hiervan een Burgernet-bericht verstuurd. Er werd tot op heden volgens de politie pas één tip ontvangen, maar dat heeft nog niet tot een aanhouding geleid. 

Een woordvoerder van het COA laat weten nog geen verdere informatie te kunnen verstrekken en dat COA in afwachting is van de resultaten van het onderzoek. 

De verdachte is een man van rond de 20 jaar oud. Hij is lang en slank, heeft zwart haar en draagt een zwarte broek en goudkleurige bovenkleding. De politie adviseert het publiek om de man niet zelf te benaderen. 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Rattansheik aangehouden voor beroving

Geplaatst

op

door

De 21-jarige Rattansheik N. is aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

Deze verdachte is in beeld gebracht, toen het onderzoek uitwees dat hij de eigenaar is, van één van de voertuigen die door de criminelen was gebruikt op dinsdag 14 januari . De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op 14 januari via het Command Center de melding dat er schoten waren gelost aan de Koprofowrustraat nabij de Grietjebiestraat. De wetsdienaren deden de plek aan en constateerden dat een ondernemer kort te voren was beroofd van een groot geldbedrag. De vermoedelijke daders hadden voor de komst van de politie de plek verlaten.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die op 16 januari Rattansheik heeft opgespoord en aangehouden.

Hangende het onderzoek is deze verdachte na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

Lees verder

Misdaad

Gezin van zes aangehouden; vader in verzekering gesteld

Geplaatst

op

door

Vader Dharminderkumar S. (45) is in verzekering gesteld. Zijn vrouw Sangeeta S. (45) en hun vier zonen Satish R. (21), R.S. (15), S.R. (14) en G.S. (12), zijn na verhoor heengezonden. Een benadeelde deed aangifte voor diefstal van zijn twee doksen, een kip en een gascilinder, meldt de politie Public Relations. 

De wetsdienaren hebben een grondig onderzoek ingesteld op de plaats van het gebeurde en een buurtonderzoek verricht. Enkele getuigen die de diefstal hebben waargenomen, gaven de politie te kennen dat Dharminderkumar S. en zijn zonen zich aan het strafbare feit schuldig hebben gemaakt. Volgens hun verklaring zagen zij toen de vader en zijn zonen, via het achtererf, naar de kippenren liepen en daarna de doksen en de kip wegnamen.

De zonen hebben tijdens de voorgeleiding een volmondige bekentenis afgelegd. Zij verklaarden aan de politie dat zij daadwerkelijk met hun vader de doksen en de kip hadden gestolen. Deze dieren werden in eerste instantie in de woonkamer verstopt, waarna ze in de auto van de moeder werden geplaatst. Verder gaven de kinderen aan dat de doksen door hun ouders zijn verkocht. Ondanks de verklaringen van de zonen, ontkennen de ouders zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. De gascilinder is nog niet achterhaald, meldt de politie Public Relations.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen