Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Zoon Brunswijk weer aangehouden in Suriname

Geplaatst

op

De zoon van AC/Abop-assembleelid Ronnie Brunswijk, Pascal, is afgelopen donderdag opgepakt wegens diefstal en oplichting.

Zijn vader Ronnie Brunswijk deed onlangs aangifte op politiepost Geyersvlijt wegens diefstal van zijn voertuig. De politie had in verband met het onderzoek een algo-bericht gelanceerd. Een alerte politieman signaleerde het gestolen voertuig donderdagavond aan de Kwattaweg dichtbij een casino. Met medewerking van politie Munder en het Regio Bijstandsteam werd de verdachte Pascal ter plaatse aangehouden en in verzekering gesteld.

Pascal wordt ook oplichting verweten. Hij heeft op Latour een winkelier opgelicht, voor een geldbedrag van SRD 6000, door de winkelier voor te houden dat zijn vader, Ronnie Brunswijk, het geld nodig had.

Het verdere onderzoek is in handen van de recherche Geyersvlijt.

Pascal werd in 2014 veroordeeld tot 4 maanden celstraf voor het stelen van geld uit de auto van zijn vader. Toen deed Brunswijk aangifte voor een gestolen bedrag van US$ 30.000. Pascal beweerde echter slechts US$ 7.800 gestolen te hebben. Dat bedrag werd toen ook bij hem aangetroffen bij zijn aanhouding.

4 Reacties

4 Reacties

 1. Jolanda

  zaterdag 4 februari 2017 at 16:15

  Zo vader zo zoon. De appel valt niet ver van de boom. Vraag Trump om raad Ronnie je ziet het zoon van Bouta heeft het heel goed in Amerika veel beter dan de Surinamers in Suriname.

 2. Maxilinder

  zaterdag 4 februari 2017 at 21:47

  Brunswijk heeft zoveel geld. hij deelt met het volk. misschien is hij wel de volgende president van Suriname. en zo gaat het land vooruit. allemaal slimme mensen aan het roer. succes in Switi sranan

 3. bla

  zondag 5 februari 2017 at 09:41

  Zo gaat het maar aan toe in suriname. Tenminste heeft vader Brunswijck hem aangeklaagd. Soms denken de kids dat hun ouders heel veel voor ze kunnen doen als ze een ambt bekleden. Dan kunnen ze doen en laten. Goedzo Ronnie je hebtop dit stuk bewezen dat je zoon terecht moet staan. Niet die zogenaamde zoon die 10 jaar riskeert en bechermd wordt door sommige ouders.

 4. Lodewijk

  zondag 5 februari 2017 at 10:42

  meneer de belasting. moet u niet nagaan hoe het kan dat Brunswijk aan zoveel geld komt. heeft hij een fabriek.drukt hij geld. lijkt alsof hij kan toveren die Brunswijk. je salaris is toch geen 100.000 per maand. zeg me hoe je het doet en aangezien we in een paradijs leven waar je niet hoeft te verklaren hoe je aan het geld komt,zeg mij hoe en ook ik zal toveren. maar goed dat jij je eigen zoon aangeeft als hij van je steelt. gij zult niet stelen. gij zult niet bedriegen . en ook gij zult uw naaste lief hebben.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen