Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Zoon Brunswijk weer aangehouden in Suriname

Geplaatst

op

door

De zoon van AC/Abop-assembleelid Ronnie Brunswijk, Pascal, is afgelopen donderdag opgepakt wegens diefstal en oplichting.

Zijn vader Ronnie Brunswijk deed onlangs aangifte op politiepost Geyersvlijt wegens diefstal van zijn voertuig. De politie had in verband met het onderzoek een algo-bericht gelanceerd. Een alerte politieman signaleerde het gestolen voertuig donderdagavond aan de Kwattaweg dichtbij een casino. Met medewerking van politie Munder en het Regio Bijstandsteam werd de verdachte Pascal ter plaatse aangehouden en in verzekering gesteld.

Pascal wordt ook oplichting verweten. Hij heeft op Latour een winkelier opgelicht, voor een geldbedrag van SRD 6000, door de winkelier voor te houden dat zijn vader, Ronnie Brunswijk, het geld nodig had.

Het verdere onderzoek is in handen van de recherche Geyersvlijt.

Pascal werd in 2014 veroordeeld tot 4 maanden celstraf voor het stelen van geld uit de auto van zijn vader. Toen deed Brunswijk aangifte voor een gestolen bedrag van US$ 30.000. Pascal beweerde echter slechts US$ 7.800 gestolen te hebben. Dat bedrag werd toen ook bij hem aangetroffen bij zijn aanhouding.

4 Reacties

4
Reageer op dit artikel

1000
Jolanda

Zo vader zo zoon. De appel valt niet ver van de boom. Vraag Trump om raad Ronnie je ziet het zoon van Bouta heeft het heel goed in Amerika veel beter dan de Surinamers in Suriname.

Maxilinder

Brunswijk heeft zoveel geld. hij deelt met het volk. misschien is hij wel de volgende president van Suriname. en zo gaat het land vooruit. allemaal slimme mensen aan het roer. succes in Switi sranan

bla

Zo gaat het maar aan toe in suriname. Tenminste heeft vader Brunswijck hem aangeklaagd. Soms denken de kids dat hun ouders heel veel voor ze kunnen doen als ze een ambt bekleden. Dan kunnen ze doen en laten. Goedzo Ronnie je hebtop dit stuk bewezen dat je zoon terecht moet staan. Niet die zogenaamde zoon die 10 jaar riskeert en bechermd wordt door sommige ouders.

Lodewijk

meneer de belasting. moet u niet nagaan hoe het kan dat Brunswijk aan zoveel geld komt. heeft hij een fabriek.drukt hij geld. lijkt alsof hij kan toveren die Brunswijk. je salaris is toch geen 100.000 per maand. zeg me hoe je het doet en aangezien we in een paradijs leven waar je niet hoeft te verklaren hoe je aan het geld komt,zeg mij hoe en ook ik zal toveren. maar goed dat jij je eigen zoon aangeeft als hij van je steelt. gij zult niet stelen. gij zult niet bedriegen . en ook gij zult uw naaste lief hebben.Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X