Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Zoon Brunswijk weer aangehouden in Suriname

Geplaatst

op

De zoon van AC/Abop-assembleelid Ronnie Brunswijk, Pascal, is afgelopen donderdag opgepakt wegens diefstal en oplichting.

Zijn vader Ronnie Brunswijk deed onlangs aangifte op politiepost Geyersvlijt wegens diefstal van zijn voertuig. De politie had in verband met het onderzoek een algo-bericht gelanceerd. Een alerte politieman signaleerde het gestolen voertuig donderdagavond aan de Kwattaweg dichtbij een casino. Met medewerking van politie Munder en het Regio Bijstandsteam werd de verdachte Pascal ter plaatse aangehouden en in verzekering gesteld.

Pascal wordt ook oplichting verweten. Hij heeft op Latour een winkelier opgelicht, voor een geldbedrag van SRD 6000, door de winkelier voor te houden dat zijn vader, Ronnie Brunswijk, het geld nodig had.

Het verdere onderzoek is in handen van de recherche Geyersvlijt.

Pascal werd in 2014 veroordeeld tot 4 maanden celstraf voor het stelen van geld uit de auto van zijn vader. Toen deed Brunswijk aangifte voor een gestolen bedrag van US$ 30.000. Pascal beweerde echter slechts US$ 7.800 gestolen te hebben. Dat bedrag werd toen ook bij hem aangetroffen bij zijn aanhouding.

4 Reacties

4 Reacties

 1. Jolanda

  zaterdag 4 februari 2017 at 16:15

  Zo vader zo zoon. De appel valt niet ver van de boom. Vraag Trump om raad Ronnie je ziet het zoon van Bouta heeft het heel goed in Amerika veel beter dan de Surinamers in Suriname.

 2. Maxilinder

  zaterdag 4 februari 2017 at 21:47

  Brunswijk heeft zoveel geld. hij deelt met het volk. misschien is hij wel de volgende president van Suriname. en zo gaat het land vooruit. allemaal slimme mensen aan het roer. succes in Switi sranan

 3. bla

  zondag 5 februari 2017 at 09:41

  Zo gaat het maar aan toe in suriname. Tenminste heeft vader Brunswijck hem aangeklaagd. Soms denken de kids dat hun ouders heel veel voor ze kunnen doen als ze een ambt bekleden. Dan kunnen ze doen en laten. Goedzo Ronnie je hebtop dit stuk bewezen dat je zoon terecht moet staan. Niet die zogenaamde zoon die 10 jaar riskeert en bechermd wordt door sommige ouders.

 4. Lodewijk

  zondag 5 februari 2017 at 10:42

  meneer de belasting. moet u niet nagaan hoe het kan dat Brunswijk aan zoveel geld komt. heeft hij een fabriek.drukt hij geld. lijkt alsof hij kan toveren die Brunswijk. je salaris is toch geen 100.000 per maand. zeg me hoe je het doet en aangezien we in een paradijs leven waar je niet hoeft te verklaren hoe je aan het geld komt,zeg mij hoe en ook ik zal toveren. maar goed dat jij je eigen zoon aangeeft als hij van je steelt. gij zult niet stelen. gij zult niet bedriegen . en ook gij zult uw naaste lief hebben.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

14-jarige voor zesde keer de bak in

Geplaatst

op

By

Bron: starnews

De politie heeft een 14-jarige jongen al voor de zesde keer aangehouden en opgesloten voor strafbare feiten.

De tiener heeft vrijdag samen met een 16-jarige jongen een bromfiets gestolen voor een warenhuis aan de Coesewijnestraat. Dit meldt de politie Public Relations.

Dezelfde dag zijn deze jeugdigen in beeld gebracht als de bromfietsdieven. De politie van bureau Flora heeft hen aangehouden. De eigenaar heeft zijn bromfiets teruggekregen.

Zij zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Vanwege hun leeftijd zijn deze jongens opgesloten in het Jeugdcellenhuis.

Lees verder

Misdaad

Grenspolitie Juan David Ortiz moordt en kidnapt vrouwen

Geplaatst

op

By

David Ortiz, een supervisor van de grenspolitie, is ervan beschuldigd vier vrouwen te hebben vermoord, waaronder één transgender vrouw, en een vijfde vrouw te kidnappen, die ontsnapt is.

Een agent van de Amerikaanse grenspolitie is beschuldigd van een bijna twee weken durende ‘seriemoordenaarspoging’ die zaterdag werd beëindigd nadat hij hem was gearresteerd in verband met de dood van vier vrouwen en de ontvoering van een vijfde vrouw . Webb County Districtsadvocaat Isidro Alaniz vertelde de Texas Tribune dat Juan David Ortiz, een inlichtingenofficier vluchtte van staatssoldaten nadat de vijfde vrouw was ontsnapt en de politie had gealarmeerd. Ambtenaren vonden hem verstopt in een vrachtwagen in de buurt van een tankstation bij een hotel in Laredo en arresteerden hem zonder incidenten.

“De vijfde vrouw ging vrijwillig met hem mee en toen ze bij hem was, begon het te gevaarlijk voor haar te worden en toen probeerde ze te ontsnappen. Bij een benzinestation liep ze een soldaat tegen het lijf ,” zei Alaniz. “Naar onze mening is hij de enige persoon die verantwoordelijk is voor deze gruwelijke serie moordpartijen.”

Alaniz zei dat Ortiz vier vrouwen heeft gedood sinds 3 september, inclusief een transgendervrouw. Twee van hen waren Amerikaanse burgers; de nationaliteiten van de andere slachtoffers zijn onbekend. Allemaal waren ze sekswerkers, zei hij.

De moorden vonden plaats buiten de diensttijden van Ortiz en in zijn eigen voertuig, een witte vierdeurs Dodge-truck. Documenten die door het districtsbureau van het district Webb aan de Texas Tribune verstrekt en ze beschrijven de dramatische ontsnapping van de vrouw die mogelijk een vijfde moordslachtoffer had kunnen zijn.

Ortiz zal worden belast  aangeklaagd met ontvoering en moord. “Het is super tragisch,” zei Alaniz. “Het is geen weerspiegeling van Border Patrol, ze doen het uitstekend als ze onze grenzen beschermen, ze zijn super professioneel en het werk dat ze doen is belangrijk.”

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |