Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Zijspiegeldief aangehouden

Geplaatst

op

door

De 41-jarige Clarence K. is door de politie van de Centrale Markt aangehouden en overgedragen aan de collega’s van het bureau Centrum. Deze verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal van twee zijspiegels van een auto. Volgens verklaring van de aangever had hij zijn voertuig aan de Maagdenstraat, ter hoogte van Harry Tjin, geparkeerd om in enkele winkelzaken inkopen te doen. De benadeelde kwam na 45 minuten terug naar zijn auto en ontdekte dat de twee zijspiegels door onbekenden waren weggenomen.

De ingeschakelde politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en camerabeelden samen met de benadeelde bekeken. Op deze camerabeelden is duidelijk te zien hoe de welbekende van de politie het strafbare feit pleegt. Surveillance in de directe omgeving heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd.

De aangever begaf zich op een ander moment naar de Centrale Markt en signaleerde Clarence ter hoogte van een rotishop. Met assistentie van de marktpolitie is de man aangehouden. Ondanks de twee zijspiegels op hem zijn teruggevonden, ontkent Clarence de strafbare feiten. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie opgesloten.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Lijk van pasgeboren kindje vermoedelijk aangespoeld

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Kwatta kreeg op donderdag 14 november omstreeks 18.00 uur de melding dat een lijk van een pasgeboren jongetje vermoedelijk aan de Henry Fernandesweg was aangespoeld.


De wetsdienaren deden de locatie aan en troffen ter hoogte van Tiratstan het lijk van de baby langs de oever aan. De diverse instanties werden eveneens ingeschakeld. Een arts stelde formeel de dood vast.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk ter obductie in beslag genomen. De moeder is nog niet achterhaald.

Lees verder

Misdaad

Veroorzaker dodelijke aanrijding nog voortvluchtig

Geplaatst

op

door

De automobilist die zaterdagochtend twee vrouwen dodelijk aanreed aan de Indira Gandhiweg, is nog niet aangehouden. Het voertuig, een grijs gelakte Toyota Kluger, werd uren na de aanrijding wel achterhaald aan de Nieuw Weergevondenweg en is in beslag genomen door de politie.

Volgens informatie is de bestuurder na het afleveren van het voertuig gelijk in een taxi gestapt. De eigenaar stelde de politie op de hoogte over de auto, waarvan hij gelet op de schade vermoedde dat die mogelijk betrokken was bij een aanrijding.

Bij de aanrijding kwamen de 52-jarige Ashawatie Manglie en de 56-jarige Denice Noordzee om het leven. De roekeloze autobestuurder reed het duo aan toen hij een stilstaande bus links op de Indira Gandhiweg inhaalde. Hij kwam vervolgens tegen een elektrische mast aan, maar vervolgde zijn weg en liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter. De politie werkt aan zijn aanhouding.

Lees verder

Meest gelezen

X