Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Zestienjarige lockdownovertreder die op politieman inreed aangehouden

Geplaatst

op

Politie Suriname

De politie van Kwatta heeft de 16-jarige D.P. aangehouden en in verzekering gesteld voor poging tot doodslag. Deze jongeman zou de lockdown hebben overtreden. Zonder toestemming en medeweten van zijn vader is hij met de auto van huis gegaan.

Tijdens surveillance van de politie in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 april werd de tiener staande gehouden. Toen een van de politieambtenaren naar de auto van hem liep, reed de jongen met een vaart op de politieman af. De politieman wist zichzelf in veiligheid te brengen door weg te springen. Er werd een achtervolging  ingezet en auto werd onbeheerd aangetroffen langs de weg. Het voertuig werd in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is D.P. in verzekering gesteld voor poging tot doodslag.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Piet

Gelijk als voorbeeld straffen is hij psych dan naar een inrichting behandeld worden. Geen 2de keer gebeuren. Respect naar de ambtenaren in functie.Advertentie

Misdaad

Jongen in Suriname geraakt door jachtgeweer

Geplaatst

op

Politie Vest Suriname

In Suriname is een 19-jarige per ongeluk neergeschoten tijdens de jacht te Apetina in het Boven Suriname gebied. Uit onderzoek van de politie is bewezen dat de jongen en het slachtoffer aan het jagen waren op een kudde pingo’s. de jongen is toen bij die gelegenheid geraakt.

Volgens de doktersverklaring is de gezondheidstoestand van de jongen stabiel. Na overleg met het Openbaar ministerie is de dader heengezonden. Het jachtgeweer is in beslag genomen omdat hij geen vergunning voor de wapen heeft. – Culturu.com

Lees verder

Misdaad

38-jarige man in Suriname door levenspartner vermoord

Geplaatst

op

Autobus Slachtoffer. Foto Kps

De 38-jarige Sadath Hussain is woensdag langs de Oostwestverbinding, ter hoogte van kilometer 43 in het district Commewijne, ontdekt door buurtbewoners. Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Sadath om het leven is gebracht.

Zijn ontzielde lichaam vertoonde ettelijke steekverwondingen. Er is een uitgebrande autobus in de buurt van het lijk aangetroffen. De autobus werd bestuurd door het slachtoffer. Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat de levenspartner van Hussain hem om het leven heeft gebracht. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten. Hij wordt opgespoord door de politie.

Het ontzielde lichaam van Hussain is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak, meldt de Public Relations van de politie.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen