Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Wietplantage opgerold in Coronie

Geplaatst

op

Op een terrein in Coronie is afgelopen zondag een wietplantage opgerold. De afdeling recherche van regio West heeft daarbij 600 bijna oogstrijpe marihuana plantjes aangetroffen.

Na onderzoek kwamen de agenten het terrein van ongeveer 1 hectare groot tegen, met daarop de planten, welke 1 tot 1,5 meter groot waren.

De planten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie geruimd. Er zijn nog geen verdachten opgepakt en de politie doet verder onderzoek naar de zaak.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Paimin

    dinsdag 7 februari 2017 at 13:40

    zo, wat een vangst. jammer voor de boer. hij heeft ze water gegeven, mest. en daar gaat zijn oogst.
    ja, de wet zegt geen wiet.
    in NL mag je 5 plantjes hebben.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Kinderen gewond bij schietpartij in Helmond

Geplaatst

op

Bij een schietpartij in Helmond zijn een meisje van 2 en een meisje van 15 gewond geraakt, meldt de politie. De dader schoot op inzittenden in een auto en raakte daarbij de kinderen. Een verdachte is inmiddels opgepakt.

Het meisje van 2 zat achterop bij haar moeder op de fiets. Ze is gewond aan haar been en wordt behandeld in het ziekenhuis. Het 15-jarige meisje raakte gewond aan haar arm. Zij is inmiddels weer thuis. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Douaniers verdacht van corruptie

Geplaatst

op

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar drie douaniers wegens verdenkingen van corruptie en witwassen in de Rotterdamse haven.

Zij kwamen in beeld door het doen van opvallende uitgaven, bevestigt het OM na berichtgeving van De Telegraaf over de kwestie.

De douaniers van 31, 34 en 37 jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Den Haag en Rotterdam. Ze zijn niet opgepakt, maar invallen bij de verdachten leverden 150.000 euro aan contant geld, sieraden en dure horloges op.

ANP

Lees verder

Meest gelezen