Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Weer een dode door politiekogels

Geplaatst

op

Gisteren is er in Paramaribo wederom een dode gevallen ten gevolge van politiekogels. Een arrestant die probeerde weg te vluchten van het politiebureau is dodelijk geraakt door de politie.

De arrestant was gister in eerste instantie naar bureau meerzorg gebracht. Daar ging hij ernstig tekeer tegen de agenten en heeft daarbij ook iemand gebeten. Vervolgens is hij naar het politiebureau in het centrum gebracht. De arrestant was ingesloten omdat hij werd verdacht van zware mishandeling en afpersing in Commewijne. De 31 jarige man was vastgezet om later te worden overgebracht naar een gevangenis elders. De man was geboeid maar ging op het politiebureau volledig uit zijn stekker. Hij begon geboeid vernielingen aan te brengen op het bureau en gooide met spullen. Ook sprong hij over tafels en gooide computers op de grond. Vervolgens is de verdachte via het raam het politiebureau uit gevlucht.

Na zijn vlucht uit het bureau ging de man de straat op en sprong over schuttingen. De politie heeft hierop een aantal waarschuwingsschoten gelost om de arrestant tot stoppen te dwingen. Dit mocht niet baten want de arrestant vervolgde zijn weg. Uiteindelijk heeft de politie gericht op de man geschoten. De man is ter plekke overleden, waarschijnlijk door veel bloedverlies. Commissaris van de politie, Inder Jangbahadoer, zegt dat de man had aangegeven met president Bouterse te willen spreken.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen