Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Wederom drugssmokkelaar gepakt op Zanderij

Geplaatst

op

Onlangs is er weer een vrouw aangehouden op de Johan Adolf Pengel luchthaven die probeerde om drugs te smokkelen naar Nederland.

Vorige week berichtten we nog over een aanhouding van een vrouw die met ruim 6 kilo cocaïne het vliegtuig in wilde stappen. Deze week was er een 34 jarige vrouw die probeerde om bijna 9 kilo aan cocaïne naar Nederland te vervoeren.

De vrouw was samen met haar drie minderjarige kinderen op de luchthaven en stond op het punt om te vertrekken naar Amsterdam. Tijdens de bagagecontrole was er het vermoeden dat de vrouw drugs bij zich had. Bij nadere inspectie werd er 8963 gram aan cocaïne in haar koffer gevonden, verdeeld over 9 pakketten. De vrouw is meegenomen en vervolgens overgedragen aan de narcoticabrigade.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen