Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vuurwapengevaarlijke gevangene ontsnapt uit PID Suriname

Geplaatst

op

De 34-jarige vuurwapen gevaarlijke verdachte Gerel Lusiano Palm is op zondag 12 maart ontsnapt uit de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan (PID). Palm wordt verdacht van een mislukte liquidatie in Nederland.

De procureur-generaal van Suriname heeft opdracht gegeven tot opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de ontsnapte verdachte.
De verdachte is eerder door het Arrestatie Team aangehouden, in verband met 
poging moord, poging doodslag en overtreding van de vuurwapen wet, en ondergebracht in de PID en stond op het punt uitgeleverd te worden aan de justitiële autoriteiten in Nederland.
Een ieder die informatie kan verschaffen omtrent de woon of verblijfplaats van deze verdachte wordt gevraagd contact op te nemen met de politie, de afdeling Kapitale Delicten.

Let wel: De verdachte is vuurwapen gevaarlijk.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Marlon

    maandag 13 maart 2017 at 11:26

    Zo dan is het opletten … Vuurwapen gevaarlijk..
    dan moet je zeer zeker zelf geen actie te ondernemen.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen