Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vuurwapengevaarlijke gevangene ontsnapt uit PID Suriname

Geplaatst

op

De 34-jarige vuurwapen gevaarlijke verdachte Gerel Lusiano Palm is op zondag 12 maart ontsnapt uit de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan (PID). Palm wordt verdacht van een mislukte liquidatie in Nederland.

De procureur-generaal van Suriname heeft opdracht gegeven tot opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de ontsnapte verdachte.
De verdachte is eerder door het Arrestatie Team aangehouden, in verband met 
poging moord, poging doodslag en overtreding van de vuurwapen wet, en ondergebracht in de PID en stond op het punt uitgeleverd te worden aan de justitiële autoriteiten in Nederland.
Een ieder die informatie kan verschaffen omtrent de woon of verblijfplaats van deze verdachte wordt gevraagd contact op te nemen met de politie, de afdeling Kapitale Delicten.

Let wel: De verdachte is vuurwapen gevaarlijk.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Marlon

    maandag 13 maart 2017 at 11:26

    Zo dan is het opletten … Vuurwapen gevaarlijk..
    dan moet je zeer zeker zelf geen actie te ondernemen.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen