Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw steekt andere vrouw neer vanwege affaire

Geplaatst

op

door

In het weekend heeft een vrouw in Paramaribo een andere vrouw neergestoken na een ruzie op straat. De ruzie tussen de twee dames bleek om een man te gaan.

Een 27 jarige vrouw, die een affaire blijkt te hebben met de man van het 36 jarige slachtoffer, heeft het slachtoffer gestoken met een mes nadat zij een woordenwisseling op straat kregen. De 36 jarige vrouw had namelijk om tekst en uitleg gevraagd over de vermeende affaire toen zij de 27 jarige vrouw tegen het lijf liep. Het slachtoffer is gewond geraakt aan haar hals, elleboog, voorhoofd, borst en arm. Zij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de verdachte van de steekpartij opgepakt.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Bush

O wat vreselijk.Advertentie

Misdaad

Fatale steekpartij meisje (15) Breda was ‘misdrijf in relationele sfeer’

Geplaatst

op

door

De fatale steekpartij gisteren op de Bilderdijkstraat waarbij een 15-jarige meisje omkwam vond in de relationele sfeer plaats. Dat verklaart een woordvoerder tegen NU.nl. Het slachtoffer en de 16-jarige verdachte zaten bij elkaar op school

Het meisje werd gistermiddag zwaargewond in de woning, waar zij samen met haar moeder woonde, aangetroffen. Ze werd nog gereanimeerd, maar hulp mocht niet meer baten. De politie gaat er van uit dat het meisje is neergestoken.

Een 16-jarige jongen kon kort daarna elders in Breda aangehouden worden. Hij had zich zelf gemeld. Omdat de verdachte minderjarig is, wordt er verder geen informatie over zijn identiteit bekend gemaakt. 

De politie zette dinsdagmiddag tafels neer nabij de Bilderdijkstraat, zodat iedereen met elkaar in gesprek kon gaan. Ook burgemeester Depla was aanwezig. Ook kwamen jongeren bij een om het meisje te herdenken. Bij haar woning zijn bloemen neergelegd. 

Ook op het Onze Lieve Vrouwelyceum, waar Megan in 4 havo zat, werd geschokt op het nieuws gereageerd. “Vandaag, 19 augustus 2019, ontvingen we het trieste bericht van het overlijden van onze 4 havo leerlinge”, schrijft het OLV maandag op hun website. “We wensen als schoolgemeenschap haar familie, vrienden en iedereen op het OLV veel sterkte.”

Lees verder

Misdaad

5 jaar geëist tegen voormalig No Surrenderlid

Geplaatst

op

door

Justitie heeft voor de rechtbank in Assen 5 jaar gevangenisstraf geëist tegen een voormalig No Surrenderlid. De 51-jarige Zwollenaar wordt ervan verdacht in 2014 en 2016 betrokken te zijn geweest bij minstens vier (zware) mishandelingen, al dan niet in combinatie met diefstal, afpersing en bedreiging.

In drie gevallen zou het gaan om zogeheten ‘bad standings’, waarbij leden van de motorclub No Surrender gedwongen werden de club te verlaten. Een bad standing gaat vaak gepaard met geweld, afpersing en gedwongen betaling. Hierbij liepen slachtoffers onder andere gekneusde en gebroken ribben op.

Volgens justitie leven de slachtoffers van de bad standings voortdurend in angst. Zelfs nu nog. “Een vereniging mag dan een bepaalde mores hebben, die kan natuurlijk nooit zo ver gaan dat het wetboek van strafrecht aan de kant wordt gezet’, aldus de officier van justitie.

In juni verbood de rechtbank in Assen No Surrender. Eind mei verbood de rechtbank in Utrecht ook motorclub Hells Angels. Beide clubs hebben beroep aangetekend.

Lees verder

Meest gelezen

X