Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw opgepakt voor zware mishandeling

Geplaatst

op

door

De 29-jarige Belinda H. is, op maandag 23 januari, opgepakt door de politie van Latour wegens zware mishandeling van haar man.

De vrouw was er achter gekomen dat haar man er een liefdesrelatie met andere dame op na hield.
Toen zij hem hiermee confronteerde ontstond er een woordenwisseling, waarbij de vrouw in haar woede een scherpvoorwerp pakte en hem enkele steekwonden toebracht. 
Belinda H. verliet na de daad de woning, maar agenten wisten haar, na verkregen informatie, op een ander adres alsnog aan te houden.

De vrouw verklaarde aan de politie door haar rivaal, via SMS-berichten, te zijn uitgescholden wat voor haar reden was om haar partner te confronteren. Dit liep echter uit de hand.

De man is opgenomen in het ziekenhuis, voor medische behandeling. 
De politie van Latour doet verder onderzoek naar de zaak.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Lothar

als die man vreemd gaat. of een buitenvrouw heeft. no wraak. dan pak jij je kleren dan ga je weg of als het jou huis is dan gooi je ziin kleren op straat dan zeg je gaweg uit mijn huis. maar als je steekt schiet of slaat dan ga je de bak in en hij en zijn nieuwe vrouw leven nog lang en gelukkig en jij schijt in de bak. wie heeft verloren.Advertentie

Misdaad

Vier kinderen Den Haag door vader ontvoerd, vermoedelijk naar Syrië

Geplaatst

op

door

Een vader heeft zonder toestemming zijn vier jonge kinderen meegenomen vanuit hun school in Den Haag. Het viertal is een maand geleden als vermist opgegeven door hun moeder.

Het gaat om Tala Ahmad (2), Sharifa Ahmad (3), Berivan Ahmad (5) en Hain Ahmed (7). De kinderen bevinden zich vermoedelijk in Syrië. Ze staan internationaal gesignaleerd, meldt de politie vandaag.

Volgens de politie haalde de vader zijn kinderen op 21 juni onder valse voorwendselen van school. In verband met de privacy van de kinderen besloot de politie niet meteen met een vermissingsbericht naar buiten te komen, laat een woordvoerder weten aan Omroep West. Ook zegt hij dat ze in gesprek zijn met de vader. Mensen die meer weten over de vermissing, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.

Lees verder

Misdaad

Achtervolging gestolen Tesla Rotterdam eindigt in crash

Geplaatst

op

door

De politie heeft, na een wilde achtervolging door Rotterdam-Zuid, een 35-jarige man opgepakt die een Tesla had gestolen.

De man werd klemgereden op de Lodewijk Pincoffsweg. Volgens de Rotterdamse politie heeft hij  geen vaste woon- of verblijfplaats.

De man was ’waarschijnlijk onder invloed van drugs’, en raakte tijdens zijn vlucht voor de politie een andere auto op de Laan op Zuid. De elektrische auto, een Model S van meer dan een ton, raakte daardoor flink beschadigd. 

De bestuurder is meegenomen naar het bureau

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X