Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw opgepakt voor zware mishandeling

Geplaatst

op

door

De 29-jarige Belinda H. is, op maandag 23 januari, opgepakt door de politie van Latour wegens zware mishandeling van haar man.

De vrouw was er achter gekomen dat haar man er een liefdesrelatie met andere dame op na hield.
Toen zij hem hiermee confronteerde ontstond er een woordenwisseling, waarbij de vrouw in haar woede een scherpvoorwerp pakte en hem enkele steekwonden toebracht. 
Belinda H. verliet na de daad de woning, maar agenten wisten haar, na verkregen informatie, op een ander adres alsnog aan te houden.

De vrouw verklaarde aan de politie door haar rivaal, via SMS-berichten, te zijn uitgescholden wat voor haar reden was om haar partner te confronteren. Dit liep echter uit de hand.

De man is opgenomen in het ziekenhuis, voor medische behandeling. 
De politie van Latour doet verder onderzoek naar de zaak.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Lothar

als die man vreemd gaat. of een buitenvrouw heeft. no wraak. dan pak jij je kleren dan ga je weg of als het jou huis is dan gooi je ziin kleren op straat dan zeg je gaweg uit mijn huis. maar als je steekt schiet of slaat dan ga je de bak in en hij en zijn nieuwe vrouw leven nog lang en gelukkig en jij schijt in de bak. wie heeft verloren.Advertentie

Misdaad

Man met vuurwapen overvalt tabakswinkel Maassluis

Geplaatst

op

door

Een tabakswinkel in Maassluis is maandagochtend overvallen. Een man kwam even na 10:30 uur de winkel aan de Zuidvliet binnen en bedreigde een medewerker met een vuurwapen.

Eén man raakte gewond aan zijn gezicht, toen hij door de overvaller werd geslagen. De overvaller maakte niks buit. De man is nog niet gepakt. 

Het is niet de eerste keer dat de tabakswinkel aan de Zuidvliet is overvallen. Ook eind 2018 was het raak. De overvaller had toen volgens de politie een mes bij zich.

Lees verder

Misdaad

Kempencross: nog drie mensen in ziekenhuis

Geplaatst

op

door

Van de vier mensen die zondag in het ziekenhuis werden opgenomen nadat in Leende een ‘racewagen’ het publiek inreed, liggen er nog drie in het ziekenhuis. Een 14-jarige jongen werd zondag nog uit het ziekenhuis ontslagen.

De gewonden zijn volgens de politie allen Belgen. Het gaat naast de 14-jarige om twee mannen (33 en 44 jaar) en een vrouw (35). Zij liepen beenletsel op en liggen nog in het ziekenhuis.

De ruzie ontstond toen de organisatie van de Kempencross de laatste van de drie races van de dag wilde annuleren, omdat er wegens droogte en stof te weinig zicht was. Sommige deelnemers eisten hun geld terug en er ontstond ruzie waarbij werd gevochten. Een 21-jarige bestuurder uit Reuver zou vervolgens met zijn ‘raceauto’ het publiek zijn ingereden. De bestuurder van de auto is aangehouden, net als een vrouw van 17 uit Veghel.

In totaal raakten zeven mensen gewond. Drie van hen werden nagekeken door ambulancepersoneel. Agenten grepen in toen mensen uit het publiek twee verdachten in de ‘racewagen’ belaagden.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X