Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw in Suriname steekt partner in rug

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Dayanara P. (18) is door de politie van Nieuwe Haven aangehouden voor onder andere poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling. De politie werd ingelicht dat er op een adres in het werkressort een man in zijn auto was aangetroffen met steekverwondingen aan het lichaam. Het gaat om het 25-jarige slachtoffer Romario T.

Hij was op dat moment niet aanspreekbaar en is  met de ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp voor  medische hulp. Onderzoek heeft uitgewezen dat de man op een locatie aan de Drambrandergracht, met een scherp voorwerp door zijn partner is verwond. Hij stapte daarna in zijn voertuig en reed richting de binnenstad.

De 18-jarige verdachte werd opgespoord en aangehouden. Dayanara verklaarde dat ze twee keer door haar vriend is mishandeld. De tweede keer werd zij aan de Drambrandersgracht door hem geslagen en heeft ze hem op een onbewaakt moment, met een scherp voorwerp, in zijn rug gestoken. Daarna stapte ze in een taxi en probeerde weg te komen.

Een oplettende burger reed de auto waarin de verdachte zat klem en hield de taxichauffeur voor dat de vrouw kort te voren een strafbaar feit had gepleegd. Intussen was de politie ingeschakeld en kon de vrouw worden aanhouden.

Het scherp voorwerp waarmee zij haar partner in de rug stak, gooide zij in een vuilniscontainer. Op haar aanwijzing is het de wetsdienaren gelukt om het voorwerp te achterhalen. Het slachtoffer Romario is in het ziekenhuis opgenomen. Operatief ingrijpen is volgens de behandelende arts noodzakelijk. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van het bureau Nieuwe Haven.

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misdaad

Jonge joyrider belandt op de IC

Geplaatst

op

Ambulance Suriname 1

Op dinsdag 17 november omstreeks 01.45 uur kreeg de politie van Lelydorp de melding van het Command Center, dat er aan de Indira Gandhiweg een auto over de kop was geslagen en dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.

Aangekomen op de locatie trof de politie op het parkeerterrein van een winkelzaak een grijsgelakt voertuig aan met aanzienlijke schade. De 16- jarige mede inzittende O.J. werd zittend naast het voertuig aangetroffen. De bestuurder S.K., eveneens een jeugdige, was bekneld in het voertuig en was niet aanspreekbaar.

Het bleek dat S.K. samen met OJ, zonder toestemming van zijn oom met de auto weg was gereden, waarna hij de Indira Gandhiweg op ging vanuit de richting van Latour en reed richting Lelydorp. S.K. verloor op een gegeven moment ter hoogte van een winkelzaak de controle over het stuur van het voertuig waarbij hij van de weg raakte en tegen een hulpmast van de EBS aankwam. Hierdoor sloeg de auto over de kop en kwam tegen de winkelzaak tot stilstand.

Met behulp van de brandweer is de bestuurder S.K. uit zijn beknelling gehaald. De gewonde  jongemannen werden per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht waar S.K.  in kritieke toestand ter verpleging werd opgenomen op de afdeling Intensive Care. De bijrijder O.J. mocht na medische behandeling  de SEH verlaten.

De EBS mast brak in tweeën en de materiële schade van de winkelzaak is aanzienlijk. Het onderzoek van dit verkeersongeval wordt overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden. – culturu.com

 

 
Lees verder

Misdaad

Nepbonuman wilde zelfmoord plegen

Geplaatst

op

Logo Politie Suriname

Faried L. (29) is door de recherche van regio Midden aangehouden. De 29-jarige man wordt ervan verdacht zich meermalen schuldig te hebben gemaakt aan oplichting en verduistering. Enkele benadeelden deden aangifte bij de politie en verklaarden dat zij onder valse voorwendselen werden beetgenomen door Faried. De verdachte hield de benadeelden voor dat hij een ‘bonuman’, helderziende, was.

Zo moesten de benadeelden de gouden sieraden die zij in hun bezit hadden aan hem afstaan, omdat deze negatieve energie bevatte. De sieraden heeft de verdachte inmiddels verkocht. Ook deed de verdachte zich voor als te zijn een autohandelaar die auto’s spotgoedkoop kon importeren. Hij nam daarbij grote geldbedragen in ontvangst en daarna hoorden de aangevers niets meer van hem.

De verdachte Faried werd op zijn woonadres in het ressort Kwatta opgespoord en aangehouden. Bij het waarnemen van het politievoertuig, ging hij de woning binnen waar hij heeft geprobeerd om zelfmoord te plegen. Met een scheerblad sneed hij zijn polsen door.

Faried werd vervolgens in de boeien geslagen en voor medische behandeling afgevoerd naar de spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is de nepbonuman ter voorgeleiding afgevoerd naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Het onderzoeksteam vermoedt dat Faried meerdere personen heeft benadeeld. De benadeelden worden opgeroepen om zich alsnog aan te melden bij de afdeling recherche regio Midden, die is ondergebracht in het gebouw van politie de Nieuwe Grond.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen