Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw in Oudenbosch beroofd van collectebus

Geplaatst

op

door

Een collectante van de Brandwondenstichting is woensdagavond beroofd van haar collectebus. De vrouw  liep over de Gasthuislaan in Oudenbosch, toen er plots een man aankwam en de collectebus uit haar handen griste.

De vrouw was nietsvermoedend aan het collecteren toen er plots een man voorbij kwam en de collectebus uit de handen van de vrouw trok. De man ging er vandoor en de vrouw bleef erg geschrokken achter.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie. Het is niet bekend welk bedrag er in de collectebus zat en door de berover buit is gemaakt.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Robin

Wat de hel. De mevrouw zoekt geld voor een goed doel. En dan komt er iemand die rukt het uit haar hand. Hoe ziek zijn mensen als ze weten dat dat geld voor een goed doel bestemd is. Misschien wel voor mensen met kanker. En hij weet niet wat voor vloek hij op zich afroept. ZiekAdvertentie

Misdaad

Lijk van pasgeboren kindje vermoedelijk aangespoeld

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Kwatta kreeg op donderdag 14 november omstreeks 18.00 uur de melding dat een lijk van een pasgeboren jongetje vermoedelijk aan de Henry Fernandesweg was aangespoeld.


De wetsdienaren deden de locatie aan en troffen ter hoogte van Tiratstan het lijk van de baby langs de oever aan. De diverse instanties werden eveneens ingeschakeld. Een arts stelde formeel de dood vast.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk ter obductie in beslag genomen. De moeder is nog niet achterhaald.

Lees verder

Misdaad

Veroorzaker dodelijke aanrijding nog voortvluchtig

Geplaatst

op

door

De automobilist die zaterdagochtend twee vrouwen dodelijk aanreed aan de Indira Gandhiweg, is nog niet aangehouden. Het voertuig, een grijs gelakte Toyota Kluger, werd uren na de aanrijding wel achterhaald aan de Nieuw Weergevondenweg en is in beslag genomen door de politie.

Volgens informatie is de bestuurder na het afleveren van het voertuig gelijk in een taxi gestapt. De eigenaar stelde de politie op de hoogte over de auto, waarvan hij gelet op de schade vermoedde dat die mogelijk betrokken was bij een aanrijding.

Bij de aanrijding kwamen de 52-jarige Ashawatie Manglie en de 56-jarige Denice Noordzee om het leven. De roekeloze autobestuurder reed het duo aan toen hij een stilstaande bus links op de Indira Gandhiweg inhaalde. Hij kwam vervolgens tegen een elektrische mast aan, maar vervolgde zijn weg en liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter. De politie werkt aan zijn aanhouding.

Lees verder

Meest gelezen

X