Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw met drugs aangehouden op Johan Adolf Pengel Luchthaven

Geplaatst

op

Het BID team van het Korps Politie Suriname heeft op zaterdag 21 januari, op de luchthaven, een vrouw aangehouden met drugs in haar bezit.

Chatrien M., die op vakantie in Suriname was, was van plan terug te reizen naar Nederland. Bij visitatie van haar koffer werden er twee verdachte pakketten ontdekt. Het bleek te gaan om twee pakken gezouten groenten. Bij nader onderzoek werd de cocaïne, met een gewicht van iets meer dan 1 kilogram, die in de pakken verborgen zat, ontdekt.

De drug is in beslag genomen en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade voor verder onderzoek. Chatrien M. is, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen