Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw met drugs aangehouden op Johan Adolf Pengel Luchthaven

Geplaatst

op

door

Het BID team van het Korps Politie Suriname heeft op zaterdag 21 januari, op de luchthaven, een vrouw aangehouden met drugs in haar bezit.

Chatrien M., die op vakantie in Suriname was, was van plan terug te reizen naar Nederland. Bij visitatie van haar koffer werden er twee verdachte pakketten ontdekt. Het bleek te gaan om twee pakken gezouten groenten. Bij nader onderzoek werd de cocaïne, met een gewicht van iets meer dan 1 kilogram, die in de pakken verborgen zat, ontdekt.

De drug is in beslag genomen en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade voor verder onderzoek. Chatrien M. is, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X