Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw met drugs aangehouden op Johan Adolf Pengel Luchthaven

Geplaatst

op

door

Het BID team van het Korps Politie Suriname heeft op zaterdag 21 januari, op de luchthaven, een vrouw aangehouden met drugs in haar bezit.

Chatrien M., die op vakantie in Suriname was, was van plan terug te reizen naar Nederland. Bij visitatie van haar koffer werden er twee verdachte pakketten ontdekt. Het bleek te gaan om twee pakken gezouten groenten. Bij nader onderzoek werd de cocaïne, met een gewicht van iets meer dan 1 kilogram, die in de pakken verborgen zat, ontdekt.

De drug is in beslag genomen en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade voor verder onderzoek. Chatrien M. is, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Twee mannen met losse handjes en verdachte seksueel misbruik opgesloten

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Waldeck in het district Nickerie heeft eerder deze week twee mannen aangehouden voor mishandeling van hun vrouwen. Het duo, de 47 – jarige Nazierhosien H en de 48 – jarige Radjinderperkash M, zijn na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) door de politie in verzekering gesteld.

De politie meldt in een bericht, dat ambtenaren van het ressort Apoera in het district Nickerie, de 32 – jarige T.R hebben aangehouden en na overleg met het OM achter slot en grendel geplaatst. Er is tegen T aangifte gedaan van seksueel misbruik, waarna hij is opgespoord en aangehouden ter voorgeleiding. Na afstemming met het OM is hij in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Lees verder

Misdaad

Van kindermisbruik verdachte multimiljonair Epstein blijft vastzitten

Geplaatst

op

door

Een rechter heeft donderdag besloten dat de Amerikaanse multimiljonair Jeffrey Epstein in de gevangenis blijft tot zijn proces. Epstein wordt ervan verdacht tientallen minderjarige meisjes te hebben misbruikt.

Epstein werd op 6 juli, nadat hij terugkeerde van een verblijf in Frankrijk, opgepakt op een vliegveld in New Jersey. Hij wordt verdacht van mensenhandel met het oog op seksuele uitbuiting en criminele samenzwering. De multimiljonair stelt onschuldig te zijn.

Omdat ze vreesden dat hij door zijn rijkdom en connecties makkelijk naar het buitenland zou kunnen vluchten drongen de openbare aanklagers er bij de rechter op aan Epstein niet op borgtocht vrij te laten of onder huisarrest te stellen. Epstein zit momenteel vast in een beruchte gevangenis in New York, het Metropolitan Correctional Center.

Lees verder

Meest gelezen

X