Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw bewusteloos geslagen bij woningoverval

Geplaatst

op

In de late avond van dinsdag 8 november is een 22-jarige Surinaamse vrouw slachtoffer geworden van een woningoverval. Twee mannen overvielen de vrouw en hebben haar bewusteloos geslagen, vervolgens zijn zij in het huis op zoek gegaan naar waardevolle spullen.

De jonge vrouw ging dinsdagavond rond 23:00 naar buiten om kleding op te hangen op het voorbalkon. Toen zij eenmaal de deur uit was kwamen er twee mannen die gewapend waren met een knuppel. De vrouw is door de mannen tegen het hoofd geslagen en heeft daardoor het bewustzijn verloren. De broer van de vrouw kwam rond 00:20 thuis en trof zijn zus bewusteloos in de woonkamer aan. Hij merkte op dat de voordeur open stond en dat alle kamers in de woning doorzocht waren. De daders hebben waarschijnlijk na het neerslaan van de vrouw de woning doorzocht op zoek naar waardevolle spullen. Doordat de vrouw niet bewust heeft meegemaakt wat er is gebeurt is nog niet duidelijk wat er allemaal is meegenomen. De politie is voor deze zaak ingelicht en is nog op zoek naar de daders van de overval.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Jonge vrouw in Rotterdam doodgestoken

Geplaatst

op

Een vrouw van 21 is bij een ruzie in haar woning neergestoken. Na een melding over een ruzie aan de Kerklaan, Rotterdam, ging de politie een kijkje gaan nemen en vond de gewonde vrouw, reanimatie mocht helaas niet baten. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

De verdachte is een bekende van haar. De 23-jarige man was op weg naar Eindhoven en is daar op het station aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |