Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw bewusteloos geslagen bij woningoverval

Geplaatst

op

door

In de late avond van dinsdag 8 november is een 22-jarige Surinaamse vrouw slachtoffer geworden van een woningoverval. Twee mannen overvielen de vrouw en hebben haar bewusteloos geslagen, vervolgens zijn zij in het huis op zoek gegaan naar waardevolle spullen.

De jonge vrouw ging dinsdagavond rond 23:00 naar buiten om kleding op te hangen op het voorbalkon. Toen zij eenmaal de deur uit was kwamen er twee mannen die gewapend waren met een knuppel. De vrouw is door de mannen tegen het hoofd geslagen en heeft daardoor het bewustzijn verloren. De broer van de vrouw kwam rond 00:20 thuis en trof zijn zus bewusteloos in de woonkamer aan. Hij merkte op dat de voordeur open stond en dat alle kamers in de woning doorzocht waren. De daders hebben waarschijnlijk na het neerslaan van de vrouw de woning doorzocht op zoek naar waardevolle spullen. Doordat de vrouw niet bewust heeft meegemaakt wat er is gebeurt is nog niet duidelijk wat er allemaal is meegenomen. De politie is voor deze zaak ingelicht en is nog op zoek naar de daders van de overval.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Eis 6 jaar cel voor kluisjesroof Oudenbosch

Geplaatst

op

door

Tegen twee bewakers van de Rabobank in Oudenbosch is dinsdag bij de rechtbank in Breda 6 jaar cel geëist vanwege hun rol bij de geruchtmakende kluisjesroof in het filiaal. In het weekend van 2 tot 4 maart vorig jaar werden honderden kluisjes opengebroken.

Agron K. en Henri van W. zouden in de ogen van justitie samen met twee oud-collega’s de kraak hebben gepleegd, door onder meer deuren te openen en het alarm uit te zetten. De oud-collega’s zouden vervolgens zeker 24 uur bezig zijn geweest met het openbreken van alle kluisjes in de kluis.

De Rabobank heeft al 12 miljoen euro uitbetaald aan de gedupeerden. De bank claimde dinsdag bij de rechtbank 8,5 miljoen euro.

ANP

Lees verder

Misdaad

Politie Groningen zoekt man op compositietekening

Geplaatst

op

door

De politie van Groningen heeft een compositietekening verspreid van een man die in verband wordt gebracht met de gewelddadige dood van een 27-jarige man. Die overleed afgelopen dinsdag nadat hij was neergestoken op het Jaagpad.

De man op de tekening werd kort na het incident gezien door meerdere getuigen. Hij liep in de richting van de Ringweg. Hij droeg donkere bovenkleding en een zwarte pet. Hij zou tussen de 20 en 30 jaar oud zijn en tussen 1.70 en 1.80 meter lang. De politie zegt graag met hem in contact te komen. “Zijn rol is nog niet duidelijk”, aldus de politie.

De man is om het leven gebracht tijdens een rondje joggen, zo bleek eerder deze week uit een rouwadvertentie die zijn familie had laten plaatsen. Bij sportclubs in de omgeving van het Jaagpad werd de afgelopen dagen opgeroepen extra alert te zijn en afgelegen paadjes in de omgeving te vermijden.

ANP

Lees verder

Meest gelezen