Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw bewusteloos geslagen bij woningoverval

Geplaatst

op

In de late avond van dinsdag 8 november is een 22-jarige Surinaamse vrouw slachtoffer geworden van een woningoverval. Twee mannen overvielen de vrouw en hebben haar bewusteloos geslagen, vervolgens zijn zij in het huis op zoek gegaan naar waardevolle spullen.

De jonge vrouw ging dinsdagavond rond 23:00 naar buiten om kleding op te hangen op het voorbalkon. Toen zij eenmaal de deur uit was kwamen er twee mannen die gewapend waren met een knuppel. De vrouw is door de mannen tegen het hoofd geslagen en heeft daardoor het bewustzijn verloren. De broer van de vrouw kwam rond 00:20 thuis en trof zijn zus bewusteloos in de woonkamer aan. Hij merkte op dat de voordeur open stond en dat alle kamers in de woning doorzocht waren. De daders hebben waarschijnlijk na het neerslaan van de vrouw de woning doorzocht op zoek naar waardevolle spullen. Doordat de vrouw niet bewust heeft meegemaakt wat er is gebeurt is nog niet duidelijk wat er allemaal is meegenomen. De politie is voor deze zaak ingelicht en is nog op zoek naar de daders van de overval.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen