Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw beroofd van tas

Geplaatst

op

Agenten van de Bikersunit Paramaribo hebben op maandag 6 februari jl. de 16-jarige Revelilio B. aangehouden voor diefstal met geweldpleging.

Een zwangere vrouw werd op 6 februari jl. door een fietsende straatrover van haar tas beroofd. Het slachtoffer liep aan het Neumanpad toen plotseling een man naast haar kwam fietsen, die haar tas losrukte. Het slachtoffer werd bijgestaan door omstanders die de politie inschakelden. Aan de politie werd verklaard dat de dief was door gefietst in de richting van de Jodenbreestraat en dat hij de tas van de vrouw had buit gemaakt met daarin onder meer een geldbedrag en haar persoonlijke documenten. De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de dader.

45 minuten later werd tijdens surveillance aan de Wagenwegstraat een marihuanageur waargenomen. De politie begaf zich naar de locatie waar door hen een 16-jarige jongen werd staande gehouden met een sigaret, welke overeenkomsten vertoonde met een joint. Tevens troffen zij een rijwiel aan en een zwarte jas, waardoor het vermoeden rees dat dit om de man moest gaan die de vrouw had beroofd.

De jongen werd overgebracht naar het bureau Keizerstraat, waar ondertussen de aangifte van het slachtoffer was opgenomen. Hij werd positief herkend door het slachtoffer en is aangehouden op verdenking van diefstal middels geweldpleging.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Milton

    woensdag 15 februari 2017 at 09:36

    Ja.. dat ga je kweken. dieven. als jij ze niet harder gaat straffen. harder straffen is een middel om criminaliteit een halt toe te roepen. GOD bless Suriname

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

14-jarige voor zesde keer de bak in

Geplaatst

op

By

Bron: starnews

De politie heeft een 14-jarige jongen al voor de zesde keer aangehouden en opgesloten voor strafbare feiten.

De tiener heeft vrijdag samen met een 16-jarige jongen een bromfiets gestolen voor een warenhuis aan de Coesewijnestraat. Dit meldt de politie Public Relations.

Dezelfde dag zijn deze jeugdigen in beeld gebracht als de bromfietsdieven. De politie van bureau Flora heeft hen aangehouden. De eigenaar heeft zijn bromfiets teruggekregen.

Zij zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Vanwege hun leeftijd zijn deze jongens opgesloten in het Jeugdcellenhuis.

Lees verder

Misdaad

Grenspolitie Juan David Ortiz moordt en kidnapt vrouwen

Geplaatst

op

By

David Ortiz, een supervisor van de grenspolitie, is ervan beschuldigd vier vrouwen te hebben vermoord, waaronder één transgender vrouw, en een vijfde vrouw te kidnappen, die ontsnapt is.

Een agent van de Amerikaanse grenspolitie is beschuldigd van een bijna twee weken durende ‘seriemoordenaarspoging’ die zaterdag werd beëindigd nadat hij hem was gearresteerd in verband met de dood van vier vrouwen en de ontvoering van een vijfde vrouw . Webb County Districtsadvocaat Isidro Alaniz vertelde de Texas Tribune dat Juan David Ortiz, een inlichtingenofficier vluchtte van staatssoldaten nadat de vijfde vrouw was ontsnapt en de politie had gealarmeerd. Ambtenaren vonden hem verstopt in een vrachtwagen in de buurt van een tankstation bij een hotel in Laredo en arresteerden hem zonder incidenten.

“De vijfde vrouw ging vrijwillig met hem mee en toen ze bij hem was, begon het te gevaarlijk voor haar te worden en toen probeerde ze te ontsnappen. Bij een benzinestation liep ze een soldaat tegen het lijf ,” zei Alaniz. “Naar onze mening is hij de enige persoon die verantwoordelijk is voor deze gruwelijke serie moordpartijen.”

Alaniz zei dat Ortiz vier vrouwen heeft gedood sinds 3 september, inclusief een transgendervrouw. Twee van hen waren Amerikaanse burgers; de nationaliteiten van de andere slachtoffers zijn onbekend. Allemaal waren ze sekswerkers, zei hij.

De moorden vonden plaats buiten de diensttijden van Ortiz en in zijn eigen voertuig, een witte vierdeurs Dodge-truck. Documenten die door het districtsbureau van het district Webb aan de Texas Tribune verstrekt en ze beschrijven de dramatische ontsnapping van de vrouw die mogelijk een vijfde moordslachtoffer had kunnen zijn.

Ortiz zal worden belast  aangeklaagd met ontvoering en moord. “Het is super tragisch,” zei Alaniz. “Het is geen weerspiegeling van Border Patrol, ze doen het uitstekend als ze onze grenzen beschermen, ze zijn super professioneel en het werk dat ze doen is belangrijk.”

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |