Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vrouw beroofd van tas

Geplaatst

op

Agenten van de Bikersunit Paramaribo hebben op maandag 6 februari jl. de 16-jarige Revelilio B. aangehouden voor diefstal met geweldpleging.

Een zwangere vrouw werd op 6 februari jl. door een fietsende straatrover van haar tas beroofd. Het slachtoffer liep aan het Neumanpad toen plotseling een man naast haar kwam fietsen, die haar tas losrukte. Het slachtoffer werd bijgestaan door omstanders die de politie inschakelden. Aan de politie werd verklaard dat de dief was door gefietst in de richting van de Jodenbreestraat en dat hij de tas van de vrouw had buit gemaakt met daarin onder meer een geldbedrag en haar persoonlijke documenten. De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de dader.

45 minuten later werd tijdens surveillance aan de Wagenwegstraat een marihuanageur waargenomen. De politie begaf zich naar de locatie waar door hen een 16-jarige jongen werd staande gehouden met een sigaret, welke overeenkomsten vertoonde met een joint. Tevens troffen zij een rijwiel aan en een zwarte jas, waardoor het vermoeden rees dat dit om de man moest gaan die de vrouw had beroofd.

De jongen werd overgebracht naar het bureau Keizerstraat, waar ondertussen de aangifte van het slachtoffer was opgenomen. Hij werd positief herkend door het slachtoffer en is aangehouden op verdenking van diefstal middels geweldpleging.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Milton

    woensdag 15 februari 2017 at 09:36

    Ja.. dat ga je kweken. dieven. als jij ze niet harder gaat straffen. harder straffen is een middel om criminaliteit een halt toe te roepen. GOD bless Suriname

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Kinderen gewond bij schietpartij in Helmond

Geplaatst

op

Bij een schietpartij in Helmond zijn een meisje van 2 en een meisje van 15 gewond geraakt, meldt de politie. De dader schoot op inzittenden in een auto en raakte daarbij de kinderen. Een verdachte is inmiddels opgepakt.

Het meisje van 2 zat achterop bij haar moeder op de fiets. Ze is gewond aan haar been en wordt behandeld in het ziekenhuis. Het 15-jarige meisje raakte gewond aan haar arm. Zij is inmiddels weer thuis. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Douaniers verdacht van corruptie

Geplaatst

op

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar drie douaniers wegens verdenkingen van corruptie en witwassen in de Rotterdamse haven.

Zij kwamen in beeld door het doen van opvallende uitgaven, bevestigt het OM na berichtgeving van De Telegraaf over de kwestie.

De douaniers van 31, 34 en 37 jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Den Haag en Rotterdam. Ze zijn niet opgepakt, maar invallen bij de verdachten leverden 150.000 euro aan contant geld, sieraden en dure horloges op.

ANP

Lees verder

Meest gelezen