Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Volmondige bekentenis van vrouw die schoonmoeder vermoordde

Geplaatst

op

Behind Bars

De schoondochter  C.K. die haar schoonmoeder vermoordde in Suriname, geeft de moord op haar schoonmoeder Balwanti Santokhi-Kharagram volmondig toe. De Rechter-Commissaris verlengde de aanhouding van C.K met 30 dagen. 

Volgens de advocaat van de verdachte Aryan Ramlakhan, beschuldigde de schoonmoeder haar schoondochter dagelijks dat zij er andere mannen op na hield. Ook verdacht ze haar schoondochter ervan een intieme relatie te hebben met haar schoonvader. Op de dag van de moord of doodslag zou er wederom een woordenwisseling zijn ontstaan, omdat de schoondochter haar schoonvader van het nierdialysecentrum zou afhalen.

Het latere slachtoffer zou volgens de verdachte naar de keuken zijn gelopen om een voorwerp te gaan halen. De verdachte bewapende zich daarop met een televisie bracket, sloeg daarmee haar schoonmoeder op het hoofd en hield het slachtoffer vervolgens in een wurggreep tot ze plotseling merkte dat haar schoonmoeder niet meer bewoog. Zij zou in paniek zijn geraakt en vertrok met haar 6-jarige dochter van huis om haar schoonvader af te halen. Voor vertrek haalde zij het huis eerst overhoop om de politie op een dwaalspoor te brengen. Toen zij thuis kwam deed zij alsof zij in de keuken het lijk van haar schoonmoeder ontdekte waarna politie werd ingeschakeld.

De echtgenoot van de verdachte zit momenteel in ingesloten in Nederland. Hij zit er een straf uit voor drugs smokkel. Het zesjarig kind van de verdachte is bij haar ouders ondergebracht. – culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Clasien
zaterdag 29 augustus 2020 19:18

Waarom niet naar de politie geweest dan had je beetje steun gekregen (v politie)schoonmoeders zijn 80%tegen haar schoondochters nu je man vastzit ivm drugssmokkel dan klopt het verhaal niet

Henry
zondag 30 augustus 2020 07:45

Wat een onzin schoonmoeders zijn 80% tegen dat is jouw beleving ..als je je normaal gedraagt en respect hebt krijg je dat ook ..laten we eerst beginnen met de frustatie in de fam.dat echtgenoot….verdachte en zoon van vermoordde vrouw in de gevangenis zit…stress geld en waarschijnlijk heftige jaloezie is hier aan de orde…



Advertentie

Misdaad

Man schiet dochters vriend per ongeluk dood (update)

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Bisoendew S. (61) is op zaterdag 12 september aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade met de dood als gevolg.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17-jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden.

Bisoendew heeft verklaard dat hij iemand dichtbij een raam van zijn woning zag staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen.

De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Lichaam Maduro gevonden in water,twee aanhoudingen

Geplaatst

op

Img 1749975eca30 1

Dinsdag 15 september heeft de recherche twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dood van Gregori Lindomar Maduro. Zijn lichaam werd dinsdag 7 april in Haarlem gevonden in het water van de Mooie Nel.

De twee aangehouden mannen, een 33-jarige man uit IJmuiden en een 33-jarige man uit Haarlem, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gregori Maduro. Beiden zijn ingesloten en zitten in beperkingen. In verband met deze beperkingen verstrekt de politie op dit moment geen nadere informatie. De recherche zet het onderzoek voort.

 

Bron : Politie/Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen