Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Visser doodgestoken door collega te Livorno Suriname

Geplaatst

op

Boot

Een Guyanese visser meer bekend als ‘Smokey’ werd op 11 oktober dood aangetroffen in een vissersboot bij de aanmeersteiger in de Vangbalstraat te Livorno. Het ontzielde lichaam van de visser vertoonde steek wonden. De politie van Livorno werd geïnformeerd en begaf zich ter plaatse.

Uit het voorlopige politie onderzoek blijkt dat ‘Smokey’ op zondagmiddag 11 oktober na een heftige ruzie met een andere Guyanese visser bekend als ‘Boeri’ door hem neergestoken werd. De kapitein van de vissersboot bracht ‘Smokey’ per eigen gelegenheid naar een medische instantie voor hulp  waarna ‘Smokey’ door hem teruggebracht werd naar de boot,  waar hij kwam te overlijden.

De juiste namen van ‘Smokey’ en ‘Boeri’ zijn niet bekend bij de politie en de medische instantie waar ‘Smokey’ naar toe gebracht is voor medische behandeling. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van ‘Smokey’ in beslag genomen voor obductie. ‘Boeri’ die als verdachte is aangemerkt,  is voortvluchtig en wordt opgespoord. De zaak is door de politie van het bureau Livorno,  in verband met het verdere onderzoek,  overgedragen aan hun collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. – culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Benny
donderdag 15 oktober 2020 19:05

Niet te geloven.
bestaan ons land met die paar inwoners dan alleen uit criminelen, oplichters en moordenaars ?

Misdaad

Jonge joyrider belandt op de IC

Geplaatst

op

Ambulance Suriname 1

Op dinsdag 17 november omstreeks 01.45 uur kreeg de politie van Lelydorp de melding van het Command Center, dat er aan de Indira Gandhiweg een auto over de kop was geslagen en dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.

Aangekomen op de locatie trof de politie op het parkeerterrein van een winkelzaak een grijsgelakt voertuig aan met aanzienlijke schade. De 16- jarige mede inzittende O.J. werd zittend naast het voertuig aangetroffen. De bestuurder S.K., eveneens een jeugdige, was bekneld in het voertuig en was niet aanspreekbaar.

Het bleek dat S.K. samen met OJ, zonder toestemming van zijn oom met de auto weg was gereden, waarna hij de Indira Gandhiweg op ging vanuit de richting van Latour en reed richting Lelydorp. S.K. verloor op een gegeven moment ter hoogte van een winkelzaak de controle over het stuur van het voertuig waarbij hij van de weg raakte en tegen een hulpmast van de EBS aankwam. Hierdoor sloeg de auto over de kop en kwam tegen de winkelzaak tot stilstand.

Met behulp van de brandweer is de bestuurder S.K. uit zijn beknelling gehaald. De gewonde  jongemannen werden per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht waar S.K.  in kritieke toestand ter verpleging werd opgenomen op de afdeling Intensive Care. De bijrijder O.J. mocht na medische behandeling  de SEH verlaten.

De EBS mast brak in tweeën en de materiële schade van de winkelzaak is aanzienlijk. Het onderzoek van dit verkeersongeval wordt overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden. – culturu.com

 

 
Lees verder

Misdaad

Nepbonuman wilde zelfmoord plegen

Geplaatst

op

Logo Politie Suriname

Faried L. (29) is door de recherche van regio Midden aangehouden. De 29-jarige man wordt ervan verdacht zich meermalen schuldig te hebben gemaakt aan oplichting en verduistering. Enkele benadeelden deden aangifte bij de politie en verklaarden dat zij onder valse voorwendselen werden beetgenomen door Faried. De verdachte hield de benadeelden voor dat hij een ‘bonuman’, helderziende, was.

Zo moesten de benadeelden de gouden sieraden die zij in hun bezit hadden aan hem afstaan, omdat deze negatieve energie bevatte. De sieraden heeft de verdachte inmiddels verkocht. Ook deed de verdachte zich voor als te zijn een autohandelaar die auto’s spotgoedkoop kon importeren. Hij nam daarbij grote geldbedragen in ontvangst en daarna hoorden de aangevers niets meer van hem.

De verdachte Faried werd op zijn woonadres in het ressort Kwatta opgespoord en aangehouden. Bij het waarnemen van het politievoertuig, ging hij de woning binnen waar hij heeft geprobeerd om zelfmoord te plegen. Met een scheerblad sneed hij zijn polsen door.

Faried werd vervolgens in de boeien geslagen en voor medische behandeling afgevoerd naar de spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is de nepbonuman ter voorgeleiding afgevoerd naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Het onderzoeksteam vermoedt dat Faried meerdere personen heeft benadeeld. De benadeelden worden opgeroepen om zich alsnog aan te melden bij de afdeling recherche regio Midden, die is ondergebracht in het gebouw van politie de Nieuwe Grond.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen