Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vermoedelijke drugshandelaar (24) aangehouden in Halsteren

Geplaatst

op

door

Vrijdagochtend om ongeveer 10.15 uur werd op De Eendrachtweg in Halsteren een 24-jarige man uit Baarle-Nassau aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van het handelen in drugs. De man is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex. 

Een agent zag de man rijden en wilde hem controleren. De auto stopte nadat de agent een stopteken had gegeven. De politieman zag gripzakjes met drugs in de auto liggen en vorderde de uitlevering van alle drugs. De man gaf aan dat er niet meer was en is overgebracht naar een politiecellencomplex. Bij zijn fouillering kwamen er echter nog meer gripzakjes tevoorschijn.

In totaal had de verdachte 41 zakjes met cocaïne en heroïne in zijn bezit. Deze zijn in beslag genomen. De man zal worden gehoord door de recherche. Hij zit nog vast.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Lijk van pasgeboren kindje vermoedelijk aangespoeld

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Kwatta kreeg op donderdag 14 november omstreeks 18.00 uur de melding dat een lijk van een pasgeboren jongetje vermoedelijk aan de Henry Fernandesweg was aangespoeld.


De wetsdienaren deden de locatie aan en troffen ter hoogte van Tiratstan het lijk van de baby langs de oever aan. De diverse instanties werden eveneens ingeschakeld. Een arts stelde formeel de dood vast.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk ter obductie in beslag genomen. De moeder is nog niet achterhaald.

Lees verder

Misdaad

Veroorzaker dodelijke aanrijding nog voortvluchtig

Geplaatst

op

door

De automobilist die zaterdagochtend twee vrouwen dodelijk aanreed aan de Indira Gandhiweg, is nog niet aangehouden. Het voertuig, een grijs gelakte Toyota Kluger, werd uren na de aanrijding wel achterhaald aan de Nieuw Weergevondenweg en is in beslag genomen door de politie.

Volgens informatie is de bestuurder na het afleveren van het voertuig gelijk in een taxi gestapt. De eigenaar stelde de politie op de hoogte over de auto, waarvan hij gelet op de schade vermoedde dat die mogelijk betrokken was bij een aanrijding.

Bij de aanrijding kwamen de 52-jarige Ashawatie Manglie en de 56-jarige Denice Noordzee om het leven. De roekeloze autobestuurder reed het duo aan toen hij een stilstaande bus links op de Indira Gandhiweg inhaalde. Hij kwam vervolgens tegen een elektrische mast aan, maar vervolgde zijn weg en liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter. De politie werkt aan zijn aanhouding.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X