Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vermoedelijke drugsdealers aangehouden

Geplaatst

op

De afdeling Narcotica Brigade heeft afgelopen dinsdag, bij invallen op 2 afzonderlijke adressen, 2 mannen aangehouden op verdenking van drugshandel.

De 33-jarige Kenneth C. werd nabij zijn woning in Paramaribo Noord aangehouden. Op hem werden aangetroffen 10 zip-lock zakjes met marihuana, 14 zip-lock zakjes met stukjes hasj, een losse hoeveelheid yami en marihuana, 21 wikkels crack-cocaïne, 2 weegschalen en 2 XTC tabletten.

Bij de inval op een adres te Bennie’s Park werd Anthony G. (42) aangehouden. Bij het zien van de politie ging hij er vandoor en wierp hij een zwarte tas op een perceel. De agenten zetten de achtervolging in en konden hem twee straten verder in de kraag vatten. In de tas werd aangetroffen 23 zip-lock zakjes met marihuana, 58 zip-lock zakjes met hasj, 53 wikkels crack cocaïne en een losse hoeveelheid hasj.

Alle drugs zijn in beslag genomen. Beiden heren zijn na aanhouding overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Ludo

    zaterdag 21 januari 2017 at 20:55

    die gaan gelijk de bak in. Het is makkelijk geld verdienen als de politie je niet pakt. en in de bak in Suriname is zeker geen pretje zoals in NL waar de bak een hotel lijkt.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen