Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vermoedelijke drugsdealers aangehouden

Geplaatst

op

De afdeling Narcotica Brigade heeft afgelopen dinsdag, bij invallen op 2 afzonderlijke adressen, 2 mannen aangehouden op verdenking van drugshandel.

De 33-jarige Kenneth C. werd nabij zijn woning in Paramaribo Noord aangehouden. Op hem werden aangetroffen 10 zip-lock zakjes met marihuana, 14 zip-lock zakjes met stukjes hasj, een losse hoeveelheid yami en marihuana, 21 wikkels crack-cocaïne, 2 weegschalen en 2 XTC tabletten.

Bij de inval op een adres te Bennie’s Park werd Anthony G. (42) aangehouden. Bij het zien van de politie ging hij er vandoor en wierp hij een zwarte tas op een perceel. De agenten zetten de achtervolging in en konden hem twee straten verder in de kraag vatten. In de tas werd aangetroffen 23 zip-lock zakjes met marihuana, 58 zip-lock zakjes met hasj, 53 wikkels crack cocaïne en een losse hoeveelheid hasj.

Alle drugs zijn in beslag genomen. Beiden heren zijn na aanhouding overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Ludo

    zaterdag 21 januari 2017 at 20:55

    die gaan gelijk de bak in. Het is makkelijk geld verdienen als de politie je niet pakt. en in de bak in Suriname is zeker geen pretje zoals in NL waar de bak een hotel lijkt.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen