Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vermiste man (22) dood gevonden

Geplaatst

op

De politie heeft zondagmiddag in de Zuid-Willemsvaart in Weert het stoffelijk overschot gevonden van een 22-jarige man. Hij was sinds zaterdagnacht vermist. De man was op de fiets weggereden vanaf uitgaanscentrum de Oelemarkt in Weert. Sindsdien was niets meer van hem vernomen. Omdat de hulpdiensten het mogelijk vonden dat de man met zijn fiets in het kanaal terecht was gekomen, begon de brandweer daar een zoektocht. Vervolgens vonden ze de fiets van de man en later vonden ze met behulp van een boot met sonar het lichaam van de man. De politie onderzoekt hoe en onder welke omstandigheden de man in het kanaal terecht kon komen.

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen