Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Verdachte van doden echtgenote langer vast

Geplaatst

op

door

De 61-jarige man uit Ermelo die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van zijn 57-jarige vrouw, blijft langer vastzitten. De politie gaat uit van een misdrijf. De dode vrouw werd woensdagavond in de woning van het paar gevonden. Kort daarna werd de man aangehouden.

Eerder op de avond had de vrouw de politie gebeld omdat ze zich niet veilig voelde en advies wilde. Er zou geen sprake zijn geweest van een acute noodsituatie. De politie raadde de vrouw dan ook aan ergens anders onderdak te vinden en in geval van nood 112 te bellen.

Dat ze later op de avond bleek te zijn overleden, is bij de politie hard aangekomen. Daarom is het gesprek tussen het slachtoffer en de meldkamer nog eens teruggeluisterd. Het is verlopen volgens de geldende werkwijze, aldus de politie, maar toch wordt nog eens gekeken of zulke gesprekken in het vervolg beter kunnen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Twee mannen aangehouden voor beroving pizza leverancier

Geplaatst

op

door

De 23-jarige gekwalificeerde diefstal verdachte Nicholaas D., is op zijn woonadres aangehouden door leden van RBTP en overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Samen met een andere man heeft hij een pizza leverancier beroofd van zijn bromfiets, mobiele telefoon, een portemonnee met geld en een aantal pizza’s.

Het duo heeft de pizza leverancier onder schot gehouden met een vuistvuurwapen. Toen de leden van RBTP op het woonadres van Nicholaas aankwamen, was hij één van de pizza’s aan het eten. Behalve de pizza zijn ook de andere spullen die van de pizza leverancier waren gestolen teruggevonden en in beslag genomen. Nicholaas is in verzekering gesteld. Zijn kompaan heeft zich bij de politie aangemeld en is na overleg met het Openbaar Ministerie opgesloten.

Lees verder

Misdaad

Vrouw in haar woning vermoord

Geplaatst

op

door

Bibi Fareeda Nisha Hakim (64), die in Guyana is geboren, is donderdagavond dood aangetroffen in haar woning aan de Swastikasweg te Kwatta. De afdeling Public Relations van de politie meldt, dat zij hoogstwaarschijnlijk om het leven is gebracht omdat haar lichaam duidelijk sporen van geweld vertoont. De woning is overhoop gehaald.

Het ontzielde lichaam van de vrouw, is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Een kleinzoon van de overledene heeft het lijk in de woning aangetroffen. De vrouw woonde samen met haar man, zoon en kleinzoon op het adres.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X