Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Verdachte moord Myrtle Bons aangehouden

Geplaatst

op

Handen Achter Tralies

Op zaterdagmorgen 17 oktober hebben leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo de 46-jarige verdachte Romano K. aangehouden in verband met de moord op de 32-jarige Myrtle Bons.

Het lichaam van Bons werd op 14 oktober in een onder water gelopen zandput  gevonden in een zijweg van de Afobakkaweg. Ze werd al sinds 05 oktober door haar familie vermist. Het is waarschijnlijk dat de verdachte dezelfde persoon is die haar een lift gaf om een afschrijvingsbrief te halen op school voor haar kinderen.

Romano K. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten  onderzoekt de strafzaak. – culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Misdaad

Bejaarde houdt zich slapende voor inbreker

Geplaatst

op

Handboeien

In het district Nickerie heeft de politie van het bureau Henar op dinsdag 20 oktober de verdachte Mangar in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Mangar wordt verdacht van diefstal.

Mangar stal in de nacht van 19 oktober uit de woning van een alleenstaande seniore burger een mobiele telefoon, twee pakken sigaretten en een staaflantaarn. Daarnaast deed hij zich ook nog  tegoed aan het voedsel van de bejaarde man. De benadeelde zag Mangar zijn woning binnen komen via de voordeur die niet was  afgesloten. Maar omdat Mangar een drugsverslaafde zwerver is, deed de benadeelde alsof hij sliep omdat hij bang was.

Mangar die vaak met de justitie in aanraking is gekomen voor gepleegde diefstallen ontkent deze diefstal gepleegd te hebben. Hij werd door de politie van het bureau Henar in verzekering gesteld.  –  culturu.com

Lees verder

Misdaad

Facebook oplichters account ontmaskerd

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Door leden van Recherche Regio Midden werd  op dinsdag 20 oktober op verdenking van oplichting of medeplichtigheid aan oplichting de 28-jarige Mirelda K. aangehouden. Zij is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De 24-jarige militair Gregory M. is op donderdag 22 oktober door de Militaire Politie aangehouden en eveneens in verzekering gesteld voor oplichting of medeplichtigheid aan oplichting.

De aanhouding en in verzekering stelling van de twee  houdt verband met het politie onderzoek waarbij meerdere personen zijn opgelicht door iemand met een vals Facebook account op naam van de minister van Financiën, Armand Achaibersing. De crimineel doet zich voor alsof hij valuta verkoopt tegen een lager bedrag dan gangbaar is en biedt geldleningen aan tegen hele  gunstige voorwaarden. De personen die door de criminelen te grazen zijn genomen hebben transactiekosten betaald door geldbedragen in Surinaamse dollars te storten op de bankrekeningen van Mirelda en Gregory.

De Surinaamse dollars werden door Mirelda en Gregory omgezet in Amerikaanse dollars en overgemaakt naar het buitenland. Zij ontvingen ook  commissie  voor hun hand en spandiensten.  In de internationale oplichtingswereld worden tussenpersonen als Mirelda en Gregory  ‘money mules’  genoemd. Mirelda en Gregory zijn opgepakt en in verzekering gesteld. – culturu.com

Lees verder

Meest gelezen