Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Verdachte dodelijke steekpartij aangehouden

Geplaatst

op

door

De 26-jarige Embrosio T. is dinsdagmiddag aangehouden te Sophia’s Lust. Embrosio T. stak gisteren de 23-jarige Terensa I. meerdere malen met een scherp voorwerp in haar halsstreek. Dit gebeurde voor haar woning aan de Fajadjanstraat. Het slachtoffer overleed ter plekke.

Volgens ooggetuigen hadden de twee voor het fatale incident een woordenwisseling. Na de daad heeft de verdachte de plaats verlaten, maar de politie wist hem later te Sophia’s Lust aan te houden.

Het motief voor het misdrijf moet vermoedelijk gezocht worden in de relationele sfeer. De afdeling Kapitale Delicten van de politie doet onderzoek naar de zaak.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X