Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Verdachte dodelijke steekpartij aangehouden

Geplaatst

op

De 26-jarige Embrosio T. is dinsdagmiddag aangehouden te Sophia’s Lust. Embrosio T. stak gisteren de 23-jarige Terensa I. meerdere malen met een scherp voorwerp in haar halsstreek. Dit gebeurde voor haar woning aan de Fajadjanstraat. Het slachtoffer overleed ter plekke.

Volgens ooggetuigen hadden de twee voor het fatale incident een woordenwisseling. Na de daad heeft de verdachte de plaats verlaten, maar de politie wist hem later te Sophia’s Lust aan te houden.

Het motief voor het misdrijf moet vermoedelijk gezocht worden in de relationele sfeer. De afdeling Kapitale Delicten van de politie doet onderzoek naar de zaak.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen