Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Verdachte aangehouden in zeventien jaar oude vermissingszaak

Geplaatst

op

De politie heeft dinsdag een 49-jarige verdachte uit Nederhemert aangehouden in de vermissingszaak van Patrick van Dillenburg in 2002. Van Dillenburg, destijds 38 jaar oud, vertrok op 2 januari uit zijn huis in Amsterdam na een telefoontje. Zijn familie sloeg pas dagen later alarm, omdat Van Dillenburg wel vaker voor langere tijd verdween.
Uit het eerste onderzoek van de politie blijkt dat Van Dillenburg mogelijk betrokken was bij een conflict over drugs. Kort na zijn verdwijning komen meerdere tips binnen bij de politie, maar geen enkele leidt naar de vermiste man of een verdachte. De politie vermoedt dat de vermiste man is overleden, maar er is nooit een lichaam gevonden. Er is een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt naar het lichaam van Van Dillenburg.

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Misdaad

Man probeert conducteur te wurgen

Geplaatst

op

Een 39-jarige treinreiziger is op station Alphen aan den Rijn aangehouden door de politie, hij had kort daarvoor twee conducteurs had aangevallen, hij probeerde een van de conducteurs te wurgen. Na de melding stonden agenten hem op te wachten op het perron. Bij het openen van de treindeuren viel de verdachte ook de agenten aan. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie. De agenten gebruikten pepperspray en de wapenstok om hem in de boeien te slaan. Tegen de man is aangifte gedaan door de conducteurs en agenten. Hoe het met de conducteur gaat is nog onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen