Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Van moord verdachte weduwe Cohen eist lichaam

Geplaatst

op

door

De van moord op haar Nederlandse man verdachte Keniaanse weduwe Sarah Wairimu eist de stoffelijke resten van haar man op om hem zelf te kunnen begraven. Ze verzet zich via haar advocaat Philip Murgor tegen de overdracht van het lichaam van haar op gruwelijke wijze om het leven gebrachte echtgenoot Tob Cohen. Diens familieleden onder wie zus Gabrielle willen hem begraven.

Cohen lag in een vechtscheiding en verdween op 19 of 20 juli. Volgens Wairimu zou hij psychische hulp zijn gaan zoeken in het buitenland. De politie vertrouwt dit niet. Ze werd eind vorig maand aangehouden en wordt nu verdacht van moord. Het lichaam van Cohen is afgelopen vrijdag in een afgedekte oude watertank achter het huis van het paar gevonden. Dat was op aanwijzingen van een andere hoofdverdachte, mogelijk een minnaar van Wairimu.

Wairimu mocht onder begeleiding woensdag de gevangenis verlaten en aanwezig zijn bij een lijkschouwing. Die was een dag vertraagd omdat Murgor namens zijn cliënte had geprotesteerd dat de patholoog-anatoom van dienst vooringenomen was blijkens uitspraken eerder in het onderzoek. Wairimu verschijnt donderdag 26 september weer voor de rechter.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
ALI

Hij is in een septic tank gevonden. Terwijl de vrouw zei dat haar man in het buitenland was. Wat een heks. Als je niet meer om die man geeft laat hem los. En die man hij kon haar niet laten. Hij was zeker gekroit en onder de plak.Advertentie

Misdaad

Twee mannen zwaar mishandeld in parkeergarage Delft

Geplaatst

op

door

Maandagochtend zijn twee mannen zwaar mishandeld in een parkeergarage aan het Vesteplein in Delft. De twee mannen kregen volgens getuigen eerder op de nacht ruzie met een andere groep mannen bij Club Sow (vrml Club Caesar). De tegenpartij werd hierna uit de club gezet.

Toen beide mannen vertrokken uit Club Sow en naar hun geparkeerde voertuig liepen die geparkeerd stond in de garage werden zij opgewacht door de groep mannen die uit de club waren gezet, bij aankomst bij de auto werden de mannen zwaar mishandeld, de bestuurder van de auto probeerde hieraan te ontkomen door weg te rijden maar knalde recht door de gevel van de parkeergarage en kwam tegen een muur tot stilstand.

De tegenpartij is hierna direct gevlucht, beide mannen bleven gewond achter. De politie, ambulancedienst en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Beide gewonden zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd en hierna vervoerd naar het ziekenhuis. De schade aan de parkeergarage is groot, de beheerder moet deze schade herstellen. De politie is een onderzoek gestart naar de gebeurtenis.

Lees verder

Misdaad

Arrestatie na vondst twee doden huis in Hengelo

Geplaatst

op

door

De politie heeft na de vondst van twee lichamen in een huis aan de Julianalaan in het Gelderse Hengelo een verdachte aangehouden. De verdachte woont in hetzelfde huis. Hij had zich maandagochtend gemeld bij een ziekenhuis.

De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van de slachtoffers en de verdachte. Het is ook niet duidelijk of de verdachte gewond is en zich in het ziekenhuis liet behandelen, zei een woordvoerster van de politie.

De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en heeft een mobiel kantoor bij de woning neergezet, van waaruit de rechercheurs hun werk kunnen doen. De woning ligt in een rustige woonwijk. De omgeving is afgezet met linten.

Lees verder

Meest gelezen

X