Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vader verdacht doodsteken dochtertje (8)

Geplaatst

op

Een 41-jarige man uit Hoogvliet wordt ervan verdacht zijn 8-jarige dochtertje te hebben doodgestoken. De politie heeft hem gearresteerd.

Wat er is gebeurd, is nog erg onduidelijk, meldt de politie. De man bezocht eerder op de dag samen met zijn dochter het ziekenhuis, ze zijn daarna weer naar huis gegaan. Het crisisteam van jeugdbescherming maakte een melding, omdat ze zich ernstige zorgen maakte over de situatie. Daarop startte de politie direct een onderzoek.

De man gaf later op de avond aan dat zijn dochtertje in het ziekenhuis lag,
waar hulpverleners haar hebben geprobeerd te reanimeren. Ze werd met spoed geopereerd, maar dat mocht niet meer baten. Ze overleed aan haar verwondingen

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Misdaad

Man probeert conducteur te wurgen

Geplaatst

op

Een 39-jarige treinreiziger is op station Alphen aan den Rijn aangehouden door de politie, hij had kort daarvoor twee conducteurs had aangevallen, hij probeerde een van de conducteurs te wurgen. Na de melding stonden agenten hem op te wachten op het perron. Bij het openen van de treindeuren viel de verdachte ook de agenten aan. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie. De agenten gebruikten pepperspray en de wapenstok om hem in de boeien te slaan. Tegen de man is aangifte gedaan door de conducteurs en agenten. Hoe het met de conducteur gaat is nog onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen