Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Vader verdacht doodsteken dochtertje (8)

Geplaatst

op

door

Een 41-jarige man uit Hoogvliet wordt ervan verdacht zijn 8-jarige dochtertje te hebben doodgestoken. De politie heeft hem gearresteerd.

Wat er is gebeurd, is nog erg onduidelijk, meldt de politie. De man bezocht eerder op de dag samen met zijn dochter het ziekenhuis, ze zijn daarna weer naar huis gegaan. Het crisisteam van jeugdbescherming maakte een melding, omdat ze zich ernstige zorgen maakte over de situatie. Daarop startte de politie direct een onderzoek.

De man gaf later op de avond aan dat zijn dochtertje in het ziekenhuis lag,
waar hulpverleners haar hebben geprobeerd te reanimeren. Ze werd met spoed geopereerd, maar dat mocht niet meer baten. Ze overleed aan haar verwondingen

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X