Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee vrouwen (66 en 69) overvallen in hun woning

Geplaatst

op

door

Twee vrouwen van 66 en 69 jaar oud zijn dinsdagnacht in hun woning aan de Juliana van Stolberglaan in Naarden overvallen en daarna opgesloten in de kelder van de woning.

Rond 23:30 uur hoort de bewoonster een geluid en besluit te gaan kijken of het haar huisgenote is die thuiskomt. Ze staat oog-in-oog met een overvaller die haar dwingt terug de slaapkamer in te gaan en op bed te gaan liggen. Als de huisgenote van de vrouw thuis komt, worden ze beide onder bedreiging opgesloten in de kelder van de woning. Terwijl de overvaller rustig zijn gang gaat, weten de vrouwen de hulpdiensten in te seinen. Bij aankomst was de overvaller er al vandoor. Beide vrouwen bleven ongedeerd, maar zijn wel hevig geschrokken.
De politie is op zoek naar getuigen die iets van de overval hebben meegekregen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Vier kinderen Den Haag door vader ontvoerd, vermoedelijk naar Syrië

Geplaatst

op

door

Een vader heeft zonder toestemming zijn vier jonge kinderen meegenomen vanuit hun school in Den Haag. Het viertal is een maand geleden als vermist opgegeven door hun moeder.

Het gaat om Tala Ahmad (2), Sharifa Ahmad (3), Berivan Ahmad (5) en Hain Ahmed (7). De kinderen bevinden zich vermoedelijk in Syrië. Ze staan internationaal gesignaleerd, meldt de politie vandaag.

Volgens de politie haalde de vader zijn kinderen op 21 juni onder valse voorwendselen van school. In verband met de privacy van de kinderen besloot de politie niet meteen met een vermissingsbericht naar buiten te komen, laat een woordvoerder weten aan Omroep West. Ook zegt hij dat ze in gesprek zijn met de vader. Mensen die meer weten over de vermissing, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.

Lees verder

Misdaad

Achtervolging gestolen Tesla Rotterdam eindigt in crash

Geplaatst

op

door

De politie heeft, na een wilde achtervolging door Rotterdam-Zuid, een 35-jarige man opgepakt die een Tesla had gestolen.

De man werd klemgereden op de Lodewijk Pincoffsweg. Volgens de Rotterdamse politie heeft hij  geen vaste woon- of verblijfplaats.

De man was ’waarschijnlijk onder invloed van drugs’, en raakte tijdens zijn vlucht voor de politie een andere auto op de Laan op Zuid. De elektrische auto, een Model S van meer dan een ton, raakte daardoor flink beschadigd. 

De bestuurder is meegenomen naar het bureau

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X