Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee verdachten aangehouden in moordzaak

Geplaatst

op

Medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten hebben op maandag 13 februari de 38-jarige Oswaldo V. alias ‘WALLI’ aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de moord op Saridin T. aan de Anakokostraat.

Saridin T. werd vermoedelijk in de nacht van 31 december 2016 op 1 januari 2017 om het leven gebracht. De verdachte, die samenwoonde met het slachtoffer, is vanaf die datum niet meer gezien op het adres. Nadat hij als verdachte in beeld werd gebracht kwam de politie hem op het spoor, waarna hij werd aangehouden.

Tijdens het verhoor heeft Oswaldo V. bekend dat zijn vriendin, Samantha H., ook betrokken zou zijn geweest in deze zaak. Ook zij is opgespoord en aangehouden. Beide verdachten hebben inmiddels een volledige bekentenis afgelegd.

De goederen die op de bewuste dag uit de woning zijn weg genomen zijn nog niet teruggevonden. Gedurende het onderzoek zijn Oswaldo V. en zijn vriendin in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |