Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee verdachten aangehouden in moordzaak

Geplaatst

op

Medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten hebben op maandag 13 februari de 38-jarige Oswaldo V. alias ‘WALLI’ aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de moord op Saridin T. aan de Anakokostraat.

Saridin T. werd vermoedelijk in de nacht van 31 december 2016 op 1 januari 2017 om het leven gebracht. De verdachte, die samenwoonde met het slachtoffer, is vanaf die datum niet meer gezien op het adres. Nadat hij als verdachte in beeld werd gebracht kwam de politie hem op het spoor, waarna hij werd aangehouden.

Tijdens het verhoor heeft Oswaldo V. bekend dat zijn vriendin, Samantha H., ook betrokken zou zijn geweest in deze zaak. Ook zij is opgespoord en aangehouden. Beide verdachten hebben inmiddels een volledige bekentenis afgelegd.

De goederen die op de bewuste dag uit de woning zijn weg genomen zijn nog niet teruggevonden. Gedurende het onderzoek zijn Oswaldo V. en zijn vriendin in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen