Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee verdachten aangehouden voor betalen met vals geld

Geplaatst

op

door

De politie van het Bureau Nieuwe Haven is de afgelopen week geconfronteerd met twee gevallen waarbij betalingen zijn gedaan met valse Euro biljetten.

De 25-jarige Donovan F. viel door de mand door in een winkel met vals geld te willen afrekenen. De ondernemer deed aangifte nadat de kassier van de winkel de vervalsing had ontdekt. Agenten kwamen ter plaatse en hielden de man aan.

De 16-jarige Kevin A. betaalde zijn bezoek aan een escort dame met een vals biljet van 50 euro. Ook hier had men op tijd door dat de man betaalde met vals geld. Kevin A. werd aangehouden door de ingeschakelde politie en meegenomen naar het bureau. Daar aangekomen bleek dat hij nog zes valse biljetten op zak had.

De politie onderzoekt de herkomst van het geld

4 Reacties

4
Reageer op dit artikel

1000
Ramon

wat dachten ze in Nl kunnen ze het valsgeld niet gebruiken dus maar naar Suriname. de mensen in su weten ook wat vals geld is hoor.

Anand

Geld maak gelukkig. als je het niet hebt gaat men stelen en bedufelen. ga werken. mensen moeten stoppen zo jong al beginnen ze. hoe wil je welvaart brengen in een land met zoveel criminelen. schande schande miboi

Patricia

jammer voor ze. misschien hadden ze honger

merano

donavan fonkel van kasabaholo die koalo boefAdvertentie

Misdaad

47-jarige man misbruikt jongen met geestelijke beperking

Geplaatst

op

door

De politie van Santo Dorp heeft de 47-jarige Ricky N. aangehouden op verdenking van gemeenschap met een minderjarige jongen. Het slachtoffer heeft een geestelijke beperking. De aangeefster R.A heeft aangifte gedaan, nadat zij van een getuige te horen heeft gekregen dat haar jongere broer door de verdachte is verkracht. Bij de politie heeft het slachtoffer wat zijn oudere zus heeft verklaard bevestigd. Uit voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat de man op hetzelfde erf als het slachtoffer woonachtig is. Hij zou de jongen met een bordje eten in zijn woning hebben gelokt, om daarna de ontuchtige handelingen te plegen. Ricky N. heeft het feit toegegeven. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.  

Lees verder

Misdaad

Dronken man (34) gooit hond van derde etage van een gebouw en krijgt gevangenisstraf

Geplaatst

op

door

Een rechtbank in de Zuid-Franse stad Montpellier heeft een man veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf waarvan een voorwaardelijk, omdat hij een hond van de derde etage van een gebouw had gegooid. De 34-jarige man toonde tijdens het proces geen spijt of berouw.

Ik had veel gedronken en de dag voordien had ik ook veel cocaïne genomen. Ik kan me er niets meer van herinneren”, zo probeerde hij zichzelf te verdedigen in de rechtbank. De rechter toonde echter geen genade. “Deze meneer lijkt me heel gevaarlijk”, zei hij. “Als dit al kan gebeuren wanneer hij onder invloed is, wie kan me dan zeggen dat hij zijn zoontje niet van het balkon zou kunnen gooien?” De man heeft een vierjarig kind waar hij echter geen voogdij over heeft.

Naast de gevangenisstraf heeft de rechter bepaald dat de man nooit meer een huisdier mag bezitten. De dierenbescherming, die zich over de mishandelde Mechelse herder ontfermt, is blij met het vonnis, meldden Franse media.

Lees verder

Meest gelezen

X