Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee verdachten aangehouden voor betalen met vals geld

Geplaatst

op

De politie van het Bureau Nieuwe Haven is de afgelopen week geconfronteerd met twee gevallen waarbij betalingen zijn gedaan met valse Euro biljetten.

De 25-jarige Donovan F. viel door de mand door in een winkel met vals geld te willen afrekenen. De ondernemer deed aangifte nadat de kassier van de winkel de vervalsing had ontdekt. Agenten kwamen ter plaatse en hielden de man aan.

De 16-jarige Kevin A. betaalde zijn bezoek aan een escort dame met een vals biljet van 50 euro. Ook hier had men op tijd door dat de man betaalde met vals geld. Kevin A. werd aangehouden door de ingeschakelde politie en meegenomen naar het bureau. Daar aangekomen bleek dat hij nog zes valse biljetten op zak had.

De politie onderzoekt de herkomst van het geld

4 Reacties

4 Reacties

 1. Ramon

  donderdag 12 januari 2017 at 12:25

  wat dachten ze in Nl kunnen ze het valsgeld niet gebruiken dus maar naar Suriname. de mensen in su weten ook wat vals geld is hoor.

 2. Anand

  donderdag 12 januari 2017 at 12:36

  Geld maak gelukkig. als je het niet hebt gaat men stelen en bedufelen. ga werken. mensen moeten stoppen zo jong al beginnen ze. hoe wil je welvaart brengen in een land met zoveel criminelen. schande schande miboi

 3. Patricia

  donderdag 12 januari 2017 at 13:29

  jammer voor ze. misschien hadden ze honger

 4. merano

  dinsdag 31 oktober 2017 at 11:58

  donavan fonkel van kasabaholo die koalo boef

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen