Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee rovers van straat geplukt in Paramaribo

Geplaatst

op

Op dinsdagmiddag heeft het regionale bijstandsteam (RBT) in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo twee van roof verdachte mannen van de straat geplukt en meegenomen. 

De twee mannen, van 32 en 38 jaar oud, zouden een aantal uren voor hun arrestatie een persoon hebben beroofd van een halsketting, hierbij zouden zij het slachtoffer ook hebben mishandeld. Na dat hier melding van was gedaan heeft het regionale bijstandsteam de stad afgespeurd en konden zij de twee personen rond 17:00 uur aanhouden op de kruising van de Kashmir- en Hamburgstraat in Paramaribo. Tijdens de arrestatie heeft het team een onderzoek ingesteld maar hierbij werd de gestolen halsketting niet teruggevonden. Beide mannen ontkenden overigens dat zij iets te maken hadden met de beroving. De twee verdachten zijn vervolgens overgedragen aan de ressortpolitie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Jonge vrouw in Rotterdam doodgestoken

Geplaatst

op

Een vrouw van 21 is bij een ruzie in haar woning neergestoken. Na een melding over een ruzie aan de Kerklaan, Rotterdam, ging de politie een kijkje gaan nemen en vond de gewonde vrouw, reanimatie mocht helaas niet baten. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

De verdachte is een bekende van haar. De 23-jarige man was op weg naar Eindhoven en is daar op het station aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |