Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee rovers van straat geplukt in Paramaribo

Geplaatst

op

Op dinsdagmiddag heeft het regionale bijstandsteam (RBT) in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo twee van roof verdachte mannen van de straat geplukt en meegenomen. 

De twee mannen, van 32 en 38 jaar oud, zouden een aantal uren voor hun arrestatie een persoon hebben beroofd van een halsketting, hierbij zouden zij het slachtoffer ook hebben mishandeld. Na dat hier melding van was gedaan heeft het regionale bijstandsteam de stad afgespeurd en konden zij de twee personen rond 17:00 uur aanhouden op de kruising van de Kashmir- en Hamburgstraat in Paramaribo. Tijdens de arrestatie heeft het team een onderzoek ingesteld maar hierbij werd de gestolen halsketting niet teruggevonden. Beide mannen ontkenden overigens dat zij iets te maken hadden met de beroving. De twee verdachten zijn vervolgens overgedragen aan de ressortpolitie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen