Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee overvallers op heterdaad betrapt in Nickerie

Geplaatst

op

door

Tijdens een overval op een autozaak in Nickerie zijn twee mannen op heterdaad betrapt door de politie. Een van de aanwezige slachtoffers wist namelijk hulp in te schakelen.

De twee mannen waren van plan om een autozaak te overvallen en goederen mee te nemen. Tijdens de overval hadden zij aanwezige gezinsleden vastgebonden en geld en waardevolle spullen gedwongen af te staan. De criminelen hadden de spullen die zij mee wilden nemen al klaar gezet. Eén van de gezinsleden kon onopgemerkt de eigenaar van de zaak bellen voor hulp. De eigenaar schakelde direct de politie in en is samen met de politie naar de woning gereden. Na meerdere waarschuwingsschoten kon de politie de verdachten aanhouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X