Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee overvallers op heterdaad betrapt in Nickerie

Geplaatst

op

Tijdens een overval op een autozaak in Nickerie zijn twee mannen op heterdaad betrapt door de politie. Een van de aanwezige slachtoffers wist namelijk hulp in te schakelen.

De twee mannen waren van plan om een autozaak te overvallen en goederen mee te nemen. Tijdens de overval hadden zij aanwezige gezinsleden vastgebonden en geld en waardevolle spullen gedwongen af te staan. De criminelen hadden de spullen die zij mee wilden nemen al klaar gezet. Eén van de gezinsleden kon onopgemerkt de eigenaar van de zaak bellen voor hulp. De eigenaar schakelde direct de politie in en is samen met de politie naar de woning gereden. Na meerdere waarschuwingsschoten kon de politie de verdachten aanhouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen