Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee mannen met drugs gepakt tijdens verkeerscontrole

Geplaatst

op

Tijdens een verkeerscontrole op de weg naar Atjoni heeft de politie van Brokopondo donderdag 23 februari de 30-jarige Runo A. en 17-jarige Tjoen G. aangehouden.

Runo A. reed met twee inzittenden richting de Brownsweg. Toen zij de verkeerscontrole naderde verminderde Runa A. zijn snelheid waarop de man die naast hem zat uit het voertuig sprong en vluchtte.

Het voertuig werd tot stoppen gesommeerd en Runo A. en Tjoen G. werden staande gehouden. Bij controle in het voertuig werden 13 bollen verpakte marihuana tussen bladgroente aangetroffen en in beslag genomen.

Runo A. ,die al eerder voor hetzelfde strafbare feit met de politie in aanraking is gekomen, ontkende iets van de lading marihuana af te weten. Hij verklaarde slechts een rit te hebben gereden vanuit de aanmeerplaats te Atjoni en verklaarde niet op de hoogte te zijn van de inhoud van de tassen. Volgens Runa A. waren de tassen eigendom van de derde man.

De twee heren zijn na hun aanhouding meegenomen voor verhoor en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Aan de opsporing van de voortvluchtige verdachte wordt gewerkt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen