Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee mannen met drugs gepakt tijdens verkeerscontrole

Geplaatst

op

Tijdens een verkeerscontrole op de weg naar Atjoni heeft de politie van Brokopondo donderdag 23 februari de 30-jarige Runo A. en 17-jarige Tjoen G. aangehouden.

Runo A. reed met twee inzittenden richting de Brownsweg. Toen zij de verkeerscontrole naderde verminderde Runa A. zijn snelheid waarop de man die naast hem zat uit het voertuig sprong en vluchtte.

Het voertuig werd tot stoppen gesommeerd en Runo A. en Tjoen G. werden staande gehouden. Bij controle in het voertuig werden 13 bollen verpakte marihuana tussen bladgroente aangetroffen en in beslag genomen.

Runo A. ,die al eerder voor hetzelfde strafbare feit met de politie in aanraking is gekomen, ontkende iets van de lading marihuana af te weten. Hij verklaarde slechts een rit te hebben gereden vanuit de aanmeerplaats te Atjoni en verklaarde niet op de hoogte te zijn van de inhoud van de tassen. Volgens Runa A. waren de tassen eigendom van de derde man.

De twee heren zijn na hun aanhouding meegenomen voor verhoor en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Aan de opsporing van de voortvluchtige verdachte wordt gewerkt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |