Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee maanden oude baby ontvoerd in Suriname

Geplaatst

op

door

In Suriname is gisterochtend een twee maanden oude baby ontvoerd door een vrouw. De dader is waarschijnlijk al liftend weggegaan met het kind.

Maandagochtend belde een onbekende vrouw aan bij een huis in Ephraimzegen voor water. De bewoonster deed open en gaf water aan de vrouw. De bewoonster moest even het huis uit en vroeg haar zwager om op de baby te passen. Bij terugkomst was de onbekende vrouw weg en ook het twee maanden oude meisje was verdwenen uit haar babybedje. Een buurvrouw van de vrouw wist te vertellen dat de dame met het kindje in een auto was gestapt. De dader van deze ontvoering heeft naast het kindje ook geld en babyspullen meegenomen. De moeder van het kind is radeloos en gaat op elke melding af als men denkt dat de baby ergens is gezien. Tot nu toe is het kind nog niet terecht. Twee taxichauffeurs zouden zich bij de politie hebben gemeld met het verhaal dat zij de vrouw met het ontvoerde kind vervoerd zouden hebben. De ene chauffeur zou de vrouw en het kind hebben afgezet aan de coesewijnestraat en de andere chauffeur zou hen daar juist hebben opgepikt. De moeder heeft aangifte gedaan van de ontvoering en de politie is bezig met de zaak.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X