Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee maanden oude baby ontvoerd in Suriname

Geplaatst

op

In Suriname is gisterochtend een twee maanden oude baby ontvoerd door een vrouw. De dader is waarschijnlijk al liftend weggegaan met het kind.

Maandagochtend belde een onbekende vrouw aan bij een huis in Ephraimzegen voor water. De bewoonster deed open en gaf water aan de vrouw. De bewoonster moest even het huis uit en vroeg haar zwager om op de baby te passen. Bij terugkomst was de onbekende vrouw weg en ook het twee maanden oude meisje was verdwenen uit haar babybedje. Een buurvrouw van de vrouw wist te vertellen dat de dame met het kindje in een auto was gestapt. De dader van deze ontvoering heeft naast het kindje ook geld en babyspullen meegenomen. De moeder van het kind is radeloos en gaat op elke melding af als men denkt dat de baby ergens is gezien. Tot nu toe is het kind nog niet terecht. Twee taxichauffeurs zouden zich bij de politie hebben gemeld met het verhaal dat zij de vrouw met het ontvoerde kind vervoerd zouden hebben. De ene chauffeur zou de vrouw en het kind hebben afgezet aan de coesewijnestraat en de andere chauffeur zou hen daar juist hebben opgepikt. De moeder heeft aangifte gedaan van de ontvoering en de politie is bezig met de zaak.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen