Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee maanden oude baby ontvoerd in Suriname

Geplaatst

op

In Suriname is gisterochtend een twee maanden oude baby ontvoerd door een vrouw. De dader is waarschijnlijk al liftend weggegaan met het kind.

Maandagochtend belde een onbekende vrouw aan bij een huis in Ephraimzegen voor water. De bewoonster deed open en gaf water aan de vrouw. De bewoonster moest even het huis uit en vroeg haar zwager om op de baby te passen. Bij terugkomst was de onbekende vrouw weg en ook het twee maanden oude meisje was verdwenen uit haar babybedje. Een buurvrouw van de vrouw wist te vertellen dat de dame met het kindje in een auto was gestapt. De dader van deze ontvoering heeft naast het kindje ook geld en babyspullen meegenomen. De moeder van het kind is radeloos en gaat op elke melding af als men denkt dat de baby ergens is gezien. Tot nu toe is het kind nog niet terecht. Twee taxichauffeurs zouden zich bij de politie hebben gemeld met het verhaal dat zij de vrouw met het ontvoerde kind vervoerd zouden hebben. De ene chauffeur zou de vrouw en het kind hebben afgezet aan de coesewijnestraat en de andere chauffeur zou hen daar juist hebben opgepikt. De moeder heeft aangifte gedaan van de ontvoering en de politie is bezig met de zaak.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen