Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee lijken ontdekt in Suriname bij krabbenstand aan de Highway

Geplaatst

op

Politie Suriname

In de ochtend zijn er twee lijken ontdekt bij een krabben- en fruitverkoopstand aan de dr. Martin Luther Kingweg. De mannen hielden vermoedelijk de wacht bij de verkoopstands. Hun juiste personalia is nog niet bekend bij de politie.

De politie van het bureau Latour kreeg omstreeks half vijf vanochtend de melding van het geval. Op locatie zijn de twee lijken aangetroffen. Een omstander liet de politieambtenaren hun aandacht vestigen op een man, die in de Menckendamweg liep. Deze weg is niet ver van de verkoopstand verwijderd.

Toen de man door had dat de politie hem tegemoet reed rende hij weg waarbij hij een zak, die hij met zich mee droeg, over een schutting een terrein opgooide.

Het gelukte de wetsdienaren om de man aan te houden en om de zak terug te vinden. In de zak zijn scherpe voorwerpen en een zaktelefoon aangetroffen. De man is een oud-bekende van de politie, die eerder voor ernstige strafbare feiten in de gevangenis heeft gezeten.

De politie heeft sterk het vermoeden dat deze man betrokken is bij de levensberovingen. De politie van Latour heeft deze zaak overgedragen aan rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. De lijken zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Flory Peetoom

Ik verbaas mij er altijd weer over dat bekende criminelen gewoon doorgaan met moorden als ze vrij komen.Zouden we om de bevolking te beschermen deze zulke onverwachte en tragische sterfgevallen dit gespuis misschien OOK voorgoed in isolatie kunnen zetten?

Royke

Suriname was een paradijs geen natuur rampen Suriname was een gezegend land. Nu maken we van alles mee. Storm criminelen file CORONA. Wat hebben we fout gedaan dat we nu zo gestraft worden?Advertentie

Misdaad

20-jarige jongen om SRD 20 doodgestoken

Geplaatst

op

Kaarsjes

Severino Helderberg (20) is vannacht doodgestoken. De 22-jarige Oniel A. heeft hem twee dodelijke steken toegebracht in zijn borststreek. Hij is door de politie aangehouden.

De dodelijke steekpartij vond plaats in de Charlottenburgweg in Santodorp, nabij een locatie waar er gedobbeld wordt. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Oniel en Severino een woordenwisseling kregen met elkaar om een geldbedrag van SRD 20.

Oniel moest Severino betalen. De woordenwisseling liep uit de hand, waarbij Severino een steen op Oniel zou hebben gegooid. Oniel trok op zijn beurt een scherp voorwerp tevoorschijn en stak Severino hiermee. Het scherpe voorwerp is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Toen de politie van het bureau Santodorp op de plek van het incident arriveerde, vertoonde Severino geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.

Oniel is door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie. Het ontzielde lichaam van Severino is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Oniel heeft toegegeven dat hij Severino heeft gestoken. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Man aangehouden na hoesten in gezicht ziekenhuismedewerkster

Geplaatst

op

Politie Logo Nl1

Ongeveer anderhalve week terug heeft een bezoeker opzettelijk gehoest in het gezicht van een baliemedewerkster van een ziekenhuis in Eindhoven. Kort daarvoor gaf de man aan, dat hij besmet was met het coronavirus, meldt politie.nl. De politie heeft een onderzoek ingesteld en gisteren een 52-jarige man uit Eindhoven aangehouden.

De Eindhovenaar wordt ervan verdacht dat hij tegen het slachtoffer zou hebben gezegd, dat hij besmet was met het coronavirus. Vervolgens zou hij opzettelijk in haar gezicht hebben gehoest. Wij zien dit als een poging tot zware mishandeling.

Tijdens het onderzoek is de verdachte in beeld gekomen. Dat heeft gisteren geleid tot zijn aanhouding. Of de verdachte daadwerkelijk besmet is met het coronavirus wordt verder onderzocht. De verdachte mag zich donderdag verantwoorden voor de rechter-commissaris.

Dit soort gedrag vindt de politie ontoelaatbaar en daarom worden zulke incidenten dan ook zeer serieus genomen. Vanwege dit soort gedrag hanteren de politie en het Openbaar Ministerie (OM) een zogeheten zerotolerance beleid. Verdachten kunnen door het OM op versnelde wijze fors worden gestraft vanuit een lik-op-stukbeleid.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen