Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee douaniers aangehouden voor diefstal met geweld en afpersing

Geplaatst

op

door

De douaneambtenaren Arty W. (47) en Ritish S. (31) zijn door de afdeling Fraude van de politie aangehouden. Het duo zou zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal met geweldpleging, afpersing en het aannemen van giften.

Beide douaniers zijn werkzaam bij een onderzoekunit van de Dienst der Belastingen en belast zijn met de controle op accijnsplichtige goederen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Arty en Ritish in verzekering gesteld.

In de maand oktober van het vorig jaar, was de belasting ambtenaar Steffen N. (40),  die bij deze unit was ingedeeld, ook op verdenking van dezelfde misdrijven aangehouden en in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet, meldt de politie Public Relations.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Braziliaanse moordverdachte aangehouden

Geplaatst

op

door

Culturu.com – Het Regio Bijstand Team Oost (RBT-Oost), bijgestaan door het Nationaal Leger, heeft de 39-jarige Braziliaan Daniël de J. opgespoord en aangehouden.

Het Directoraat Nationale Veiligheid van het Leger (DNV) heeft een belangrijke rol gespeeld in het zichtbaar maken van deze verdachte. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de verdachte vermoedelijk lid is van de roversbende die het afgelopen jaar een militair om het leven heeft gebracht in het Anapaike gebied.

Daniël is na overleg met het Openbaar Ministerie, in het belang van het onderzoek, in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek in deze zaak.

Lees verder

Misdaad

Oplichter die percelen verkocht opgesloten

Geplaatst

op

door

Culturu.com – De 26-jarige Hizkia R. is door de recherche van Regio Midden aangehouden voor oplichting. Hizkia wordt ervan verdacht door middel van het opmaken van valse documenten percelen te hebben verkocht aan derden.

Een benadeelde deed vorig jaar oktober aangifte van de opliching tegen Hizkia. De benadeelde verklaarde veertien percelen te hebben gekocht bij Hizkia voor een bedrag van SRD 70.000. Echter bleek later dat al de percelen aan derden toebehoorden. De benadeelde deed aangifte bij de politie en Hizkia werd opgespoord en aangehouden.

De politie vermoedt dat Hizkia meer personen heeft opgelicht. Deze personen mogen in contact treden met de afdeling Recherche van politie Regio Midden.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen