Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee bejaarden beroofd op één dag in Kwatta

Geplaatst

op

Op maandag zijn twee bejaarde vrouwen in Suriname beroofd. Beiden berovingen vonden in de ochtend plaats in het ressort Kwatta.

In de eerste zaak is een 79-jarige vrouw maandagmorgen rond 07:30 beroofd van haar halsketting. De beroving vond plaats op de Kalicharanstraat in Kwatta. De vrouw liep over straat toen een man op een brommer haar passeerde en haar halsketting van haar hals af rukte. De vrouw kwam hierbij ten val en is hierbij licht gewond geraakt. Ook is de jurk van de vrouw kapot gegaan door de val. Het signalement van de dader is dat hij een blauw hemd en een blauwe broek droeg. De dader reed op een blauwe brommer. De politie is nog op zoek naar deze man.

De tweede zaak betreft een 75-jarige vrouw die in haar woning in Kwatta is overvallen. De dader wist ‘s ochtends vroeg de woning binnen te dringen via een raam. Eenmaal binnen troffen de bewoonster en de dader elkaar. De dader heeft de vrouw gekneveld en is op zoek gegaan naar geld. De man heeft zowel Surinaamse dollars als euro’s buit gemaakt. De dader heeft de vrouw niet verwond en heeft het huis weer verlaten. De man die deze laffe daad heeft gepleegd was ongewapend en in het zwart gekleed. Ook droeg hij een masker en had hij handschoenen aan. De politie is ter plaatse gekomen en is nog op zoek naar de man.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Jonge vrouw in Rotterdam doodgestoken

Geplaatst

op

Een vrouw van 21 is bij een ruzie in haar woning neergestoken. Na een melding over een ruzie aan de Kerklaan, Rotterdam, ging de politie een kijkje gaan nemen en vond de gewonde vrouw, reanimatie mocht helaas niet baten. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

De verdachte is een bekende van haar. De 23-jarige man was op weg naar Eindhoven en is daar op het station aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |