Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee bejaarden beroofd op één dag in Kwatta

Geplaatst

op

Op maandag zijn twee bejaarde vrouwen in Suriname beroofd. Beiden berovingen vonden in de ochtend plaats in het ressort Kwatta.

In de eerste zaak is een 79-jarige vrouw maandagmorgen rond 07:30 beroofd van haar halsketting. De beroving vond plaats op de Kalicharanstraat in Kwatta. De vrouw liep over straat toen een man op een brommer haar passeerde en haar halsketting van haar hals af rukte. De vrouw kwam hierbij ten val en is hierbij licht gewond geraakt. Ook is de jurk van de vrouw kapot gegaan door de val. Het signalement van de dader is dat hij een blauw hemd en een blauwe broek droeg. De dader reed op een blauwe brommer. De politie is nog op zoek naar deze man.

De tweede zaak betreft een 75-jarige vrouw die in haar woning in Kwatta is overvallen. De dader wist ‘s ochtends vroeg de woning binnen te dringen via een raam. Eenmaal binnen troffen de bewoonster en de dader elkaar. De dader heeft de vrouw gekneveld en is op zoek gegaan naar geld. De man heeft zowel Surinaamse dollars als euro’s buit gemaakt. De dader heeft de vrouw niet verwond en heeft het huis weer verlaten. De man die deze laffe daad heeft gepleegd was ongewapend en in het zwart gekleed. Ook droeg hij een masker en had hij handschoenen aan. De politie is ter plaatse gekomen en is nog op zoek naar de man.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen