Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee bejaarden beroofd op één dag in Kwatta

Geplaatst

op

Op maandag zijn twee bejaarde vrouwen in Suriname beroofd. Beiden berovingen vonden in de ochtend plaats in het ressort Kwatta.

In de eerste zaak is een 79-jarige vrouw maandagmorgen rond 07:30 beroofd van haar halsketting. De beroving vond plaats op de Kalicharanstraat in Kwatta. De vrouw liep over straat toen een man op een brommer haar passeerde en haar halsketting van haar hals af rukte. De vrouw kwam hierbij ten val en is hierbij licht gewond geraakt. Ook is de jurk van de vrouw kapot gegaan door de val. Het signalement van de dader is dat hij een blauw hemd en een blauwe broek droeg. De dader reed op een blauwe brommer. De politie is nog op zoek naar deze man.

De tweede zaak betreft een 75-jarige vrouw die in haar woning in Kwatta is overvallen. De dader wist ‘s ochtends vroeg de woning binnen te dringen via een raam. Eenmaal binnen troffen de bewoonster en de dader elkaar. De dader heeft de vrouw gekneveld en is op zoek gegaan naar geld. De man heeft zowel Surinaamse dollars als euro’s buit gemaakt. De dader heeft de vrouw niet verwond en heeft het huis weer verlaten. De man die deze laffe daad heeft gepleegd was ongewapend en in het zwart gekleed. Ook droeg hij een masker en had hij handschoenen aan. De politie is ter plaatse gekomen en is nog op zoek naar de man.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

14-jarige voor zesde keer de bak in

Geplaatst

op

By

Bron: starnews

De politie heeft een 14-jarige jongen al voor de zesde keer aangehouden en opgesloten voor strafbare feiten.

De tiener heeft vrijdag samen met een 16-jarige jongen een bromfiets gestolen voor een warenhuis aan de Coesewijnestraat. Dit meldt de politie Public Relations.

Dezelfde dag zijn deze jeugdigen in beeld gebracht als de bromfietsdieven. De politie van bureau Flora heeft hen aangehouden. De eigenaar heeft zijn bromfiets teruggekregen.

Zij zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Vanwege hun leeftijd zijn deze jongens opgesloten in het Jeugdcellenhuis.

Lees verder

Misdaad

Grenspolitie Juan David Ortiz moordt en kidnapt vrouwen

Geplaatst

op

By

David Ortiz, een supervisor van de grenspolitie, is ervan beschuldigd vier vrouwen te hebben vermoord, waaronder één transgender vrouw, en een vijfde vrouw te kidnappen, die ontsnapt is.

Een agent van de Amerikaanse grenspolitie is beschuldigd van een bijna twee weken durende ‘seriemoordenaarspoging’ die zaterdag werd beëindigd nadat hij hem was gearresteerd in verband met de dood van vier vrouwen en de ontvoering van een vijfde vrouw . Webb County Districtsadvocaat Isidro Alaniz vertelde de Texas Tribune dat Juan David Ortiz, een inlichtingenofficier vluchtte van staatssoldaten nadat de vijfde vrouw was ontsnapt en de politie had gealarmeerd. Ambtenaren vonden hem verstopt in een vrachtwagen in de buurt van een tankstation bij een hotel in Laredo en arresteerden hem zonder incidenten.

“De vijfde vrouw ging vrijwillig met hem mee en toen ze bij hem was, begon het te gevaarlijk voor haar te worden en toen probeerde ze te ontsnappen. Bij een benzinestation liep ze een soldaat tegen het lijf ,” zei Alaniz. “Naar onze mening is hij de enige persoon die verantwoordelijk is voor deze gruwelijke serie moordpartijen.”

Alaniz zei dat Ortiz vier vrouwen heeft gedood sinds 3 september, inclusief een transgendervrouw. Twee van hen waren Amerikaanse burgers; de nationaliteiten van de andere slachtoffers zijn onbekend. Allemaal waren ze sekswerkers, zei hij.

De moorden vonden plaats buiten de diensttijden van Ortiz en in zijn eigen voertuig, een witte vierdeurs Dodge-truck. Documenten die door het districtsbureau van het district Webb aan de Texas Tribune verstrekt en ze beschrijven de dramatische ontsnapping van de vrouw die mogelijk een vijfde moordslachtoffer had kunnen zijn.

Ortiz zal worden belast  aangeklaagd met ontvoering en moord. “Het is super tragisch,” zei Alaniz. “Het is geen weerspiegeling van Border Patrol, ze doen het uitstekend als ze onze grenzen beschermen, ze zijn super professioneel en het werk dat ze doen is belangrijk.”

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |