Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee bejaarden beroofd op één dag in Kwatta

Geplaatst

op

door

Op maandag zijn twee bejaarde vrouwen in Suriname beroofd. Beiden berovingen vonden in de ochtend plaats in het ressort Kwatta.

In de eerste zaak is een 79-jarige vrouw maandagmorgen rond 07:30 beroofd van haar halsketting. De beroving vond plaats op de Kalicharanstraat in Kwatta. De vrouw liep over straat toen een man op een brommer haar passeerde en haar halsketting van haar hals af rukte. De vrouw kwam hierbij ten val en is hierbij licht gewond geraakt. Ook is de jurk van de vrouw kapot gegaan door de val. Het signalement van de dader is dat hij een blauw hemd en een blauwe broek droeg. De dader reed op een blauwe brommer. De politie is nog op zoek naar deze man.

De tweede zaak betreft een 75-jarige vrouw die in haar woning in Kwatta is overvallen. De dader wist ‘s ochtends vroeg de woning binnen te dringen via een raam. Eenmaal binnen troffen de bewoonster en de dader elkaar. De dader heeft de vrouw gekneveld en is op zoek gegaan naar geld. De man heeft zowel Surinaamse dollars als euro’s buit gemaakt. De dader heeft de vrouw niet verwond en heeft het huis weer verlaten. De man die deze laffe daad heeft gepleegd was ongewapend en in het zwart gekleed. Ook droeg hij een masker en had hij handschoenen aan. De politie is ter plaatse gekomen en is nog op zoek naar de man.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

47-jarige man misbruikt jongen met geestelijke beperking

Geplaatst

op

door

De politie van Santo Dorp heeft de 47-jarige Ricky N. aangehouden op verdenking van gemeenschap met een minderjarige jongen. Het slachtoffer heeft een geestelijke beperking. De aangeefster R.A heeft aangifte gedaan, nadat zij van een getuige te horen heeft gekregen dat haar jongere broer door de verdachte is verkracht. Bij de politie heeft het slachtoffer wat zijn oudere zus heeft verklaard bevestigd. Uit voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat de man op hetzelfde erf als het slachtoffer woonachtig is. Hij zou de jongen met een bordje eten in zijn woning hebben gelokt, om daarna de ontuchtige handelingen te plegen. Ricky N. heeft het feit toegegeven. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.  

Lees verder

Misdaad

Dronken man (34) gooit hond van derde etage van een gebouw en krijgt gevangenisstraf

Geplaatst

op

door

Een rechtbank in de Zuid-Franse stad Montpellier heeft een man veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf waarvan een voorwaardelijk, omdat hij een hond van de derde etage van een gebouw had gegooid. De 34-jarige man toonde tijdens het proces geen spijt of berouw.

Ik had veel gedronken en de dag voordien had ik ook veel cocaïne genomen. Ik kan me er niets meer van herinneren”, zo probeerde hij zichzelf te verdedigen in de rechtbank. De rechter toonde echter geen genade. “Deze meneer lijkt me heel gevaarlijk”, zei hij. “Als dit al kan gebeuren wanneer hij onder invloed is, wie kan me dan zeggen dat hij zijn zoontje niet van het balkon zou kunnen gooien?” De man heeft een vierjarig kind waar hij echter geen voogdij over heeft.

Naast de gevangenisstraf heeft de rechter bepaald dat de man nooit meer een huisdier mag bezitten. De dierenbescherming, die zich over de mishandelde Mechelse herder ontfermt, is blij met het vonnis, meldden Franse media.

Lees verder

Meest gelezen

X